Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Μπουτάρης: Κοροιδία Τσίπρα, δεν δίνουν τίποτα στον Δήμο από τον ΟΛΘ

mpoutaris 888

Στην ιδιωτικοποιημένη ΟΛΘ Α.Ε. θα παραχωρηθούν τα περισσότερα ακίνητα και όχι στον κεντρικό δήμο, όπως προβλέπεται στη σύμβαση παραχώρησης. Αυτό ανακοινώθηκε από τρεις συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη κατά τη συνάντησή τους στο υπουργείο Ναυτιλίας στην Αθήνα,

«Μας ανέβηξε το αίμα στο κεφάλι. Όλα δίνονται στον ΟΛΘ Α.Ε., στον δήμο δεν δίνεται τίποτα. Οι σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ είναι ανωτεροι από Τσίπρα, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε άλλα στην ΔΕΘ ότι παραχωρείται η 1η προβλήτα στην πόλη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Μπουτάρης τόνισε, αναφερόμενος στις εξαγγελίες του πρωθυπουργου, πως «αυτό είναι κοροϊδιλίκι. Όταν λέει ότι παραδίδεται στην πόλη, εγώ καταλαβαίνω ότι αποδίδεται στους κατοίκους».

Ο δήμαρχος πρότεινε να γίνει μια λίστα με τα ακίνητα που δεν φέρνουν έσοδα καθώς και να δοθούν στον ΟΛΘ όσα φέρνουν έσοδα. «Τι θα κάνουμε θα πηγαίνουμε στον ιδιώτη κάθε μήνα και θα λέμε θα κάνουμε αυτές τις εκδηλώσεις; Και αν δε συμφωνούμε;» διερωτήθηκε ο δήμαρχος.

«Εδώ ανοίγουμε μια πληγή, δεν θα κλείσει εύκολα, δεν θα το αφήσουμε να περάσει», διεμήνυσε ο κ. Μπουτάρης, καλώντας τους βουλευτές να προχωρήσουν σε ενέργειες. «Που είναι οι βουλευτές, τα επιμελητήρια, η περιφέρεια» σημείωσε.

Για εξαφάνιση του οράματος του δήμου Θεσσαλονίκης έκανε λόγο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Σταύρος Καλαφάτης.

«Σήμερα κατεβάζουμε τον πήχη μιλάμε για να κάνουμε μια λίστα για τις εκδηλώσεις που θα θέλουμε να κάνουμε. Μονάχα πότε θα πεθάνω δε ξέρω. Είχα ασκήσει καλοπροέραιτη κριτική και τα είχα αναλύσει», τόνισε ο κ. Καλαφάτης, χρεώνοντας στη δημοτική αρχή αναποτελεσματικότητα.

«Σας έπιασαν κορόιδο. Η διατύπωση του πρωθυπουργού ήταν προσεκτικά διατυπωμένη. Σας είχε δώσει καλά δείγματα; Θα έπρεπε να ήσασταν υποψιασμένος» σημείωσε

Πηγή: www.voria.gr

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter