Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Δομή δένδρου» για τη διοίκηση του ΟΛΠ

olp 987

Ευέλικτη «δομή δένδρου» επέλεξε η COSCO για το διοικητικό σχήμα ελέγχου του λιμανιού του Πειραιά (ΟΛΠ), καθώς συμπτύσσονται οι μέχρι πρότινος δεκαέξι διευθύνσεις σε τέσσερεις βασικές υπό την καθοδήγηση του διευθύνοντος συμβούλου Capt. Fu Chengqiu οι οποίες κατά περίπτωση θα στελεχωθούν και από τμηματάρχες. Το «μήνυμα που εκπέμπεται» είναι σαφές καθώς είναι εξόφθαλμα προφανές ότι οι Κινέζοι δεν θα αφήσουν το χρόνο να πάει χαμένος με γραφειοκρατικές και άλλες διατυπώσεις, αλληλεπικαλύψεις κλπ, καθώς οι αποφάσεις θα λαμβάνονται γρήγορα και σε υψηλό επίπεδο ώστε να υπάρχει άμεσο αντίκρισμα στις λειτουργίες του λιμανιού.

Τέλος, όπως αναφέρει η «Ν» σε σημερινό ρεπορτάζ της, η κρίσιμη διεύθυνση διοικητικής λειτουργίας» περνάει στα χέρια του μοναδικού Έλληνα που βρίσκεται στα τοπ κλιμάκια της διοίκησης (και εκτός διοικητικού συμβουλίου), του Άγγελου Καρακώστα.

Η συγκεκριμένη διεύθυνση αποτελείται από επτά τμήματα τα οποία είναι: Ανθρώπινων πόρων, διοικητικού ελέγχου, νομικό τμήμα, ασφάλεια λιμένος και προστασία του περιβάλλοντος, δημόσιες σχέσεις, στρατηγικού σχεδιασμού και τμήμα ελεύθερης ζώνης και λοιπών τελωνειακών καθεστώτων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter