Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Με την ψήφιση κλείνουν όλα

dritsas 00553

Κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας φαίνεται να έχει δημιουργηθεί από τις νομοτεχνικές βελτιώσεις, τις οποίες εισαγάγει αυτή την ώρα στη Βουλή ο Υπουργός Ναυτιλίας, Θ. Δρίτσας, καθώς αυτές φαίνεται να κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση για την επίλυση της κρίσης που δημιουργήθηκε χθες το βράδυ όταν διαπιστώθηκαν διαφοροποιήσεις στα κείμενα από την πλευρά της Cosco.

Tο θρίλερ το ποίο εξελίχθηκε μέλλεται να κλείσει απόψε με την ψήφιση του κειμένου, το οποίο θα κλείσει ουσιαστικά το θέμα της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ αλλά και θα παράσχει στον Πρωθυπουργό ένα «ισχυρό όπλο», το οποίο θα κομίσει αύριο στην επίσκεψη του στην Κίνα, προκειμένου να πείσει την κινεζική κυβέρνηση να προβεί σε νέες επενδύσεις σε τομείς της ελληνικής οικονομίας.

Ο υπουργός αυτή την ώρα σημειώνει με νόημα ότι βιάστηκαν όλοι όσοι ανέφεραν ότι θα τεθεί σε κίνδυνο η αξιοπιστία της χωράς για να σημειώσει ότι στις διαδικασίες τις κοινοβουλευτικές, τα πράγματα δεν είναι άσπρο - μαύρο.

«Σεβόμαστε τον παραχωρισιούχο διότι έχει και κρατική υπόσταση», είπε ο κ. Δρίτσας ο οποίος συνεχίζει την ανάπτυξη των σημείων με τα οποία επέρχεται όπως προαναφέρθηκε απάλυνση των ενστάσεων που είχε εγείρει η κινεζική πλευρά.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter