Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΟΜΥΛΕ: Κυβέρνηση και ΤΑΙΠΕΔ αυθαιρετούν κατά του Ο.Λ.Π.

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΥΛΕ 1Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) με ανακοίνωση της καταγγέλλει το ΤΑΙΠΕΔ περί του θέματος της περάτωσης των διαβουλεύσεων για την σύμβαση παραχώρησης μεταξύ Ο.Λ.Π και Ελληνικού Δημοσίου, προβαίνοντας σε σειρά καταγγελιών. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΜΥΛΕ:

«Η κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ, μέσω διαρροών στον τύπο εμφανίζουν ότι τελείωσε η διαβούλευση για την σύμβαση παραχώρησης μεταξύ Ο.Λ.Π και Ελληνικού Δημοσίου.
Αυτό είναι μέγα ΨΕΜΑ.

Όσο αφόρα τη σύμβαση παραχώρησης, δεν έχει κατατεθεί πρόσκληση για διαπραγματεύσεις της σύμβασης παραχώρησης στο Δ.Σ / Ο.Λ.Π.

Όπως έχουμε κατ'επανάληψη τονίσει, η τροποποίηση της σύμβασης παραχώρησης είναι σύμφωνα με τον νόμο αποκλειστικό θέμα του Δ.Σ / Ο.Λ.Π και του Ελληνικού Δημοσίου και σε τελικό στάδιο της Βουλής. Οποιαδήποτε άλλη μεθόδευση είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και εγείρει ΕΥΘΥΝΕΣ σε αυτούς που μεθοδεύουν και σε αυτούς που κρύβονται.

Καλούμε άμεσα, τους Υπουργούς Ναυτιλίας κ. Δρίτσα και Οικονομικών κ. Τσακαλώτο καθώς και τον Πρόεδρο και το Δ.Σ / Ο.Λ.Π και τον Δ/ντα Σύμβουλο, άμεσα να πάρουν θέση επί του τεράστιου αυτού θέματος.
Επίσης, καλούμε το ΤΑΙΠΕΔ να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να υποκαθιστά την Κυβέρνηση και το Δ.Σ / Ο.Λ.Π και ότι συνιστά αυτό, μεγίστη παρανόμια. Τα συνδικάτα των Λιμανιών, θα αντιμετωπίσουν άμεσα το κορυφαίο αυτό θέμα πολιτικά, νομικά και αγωνιστικά».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter