Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Celestyal Cruises: Ζέον το ενδιαφέρον για το λιμάνι του Λαυρίου

Celestyal Crystal 1

Διατηρείται ζέον το ενδιαφέρον της Celestyal Cruises εφ όσον οι σχετικές διαδικασίες προχωρήσουν από την πολιτεία στο πλαίσιο της εφαρμογής της λιμενικής πολιτικής από την κυβέρνηση για το λιμάνι του Λαυρίου. Στόχος της εταιρίας, όπως αναφέρθηκε νωρίτερα σήμερα στο πλαίσιο εκδήλωσης για την αποτίμηση του 2015 αλλά και την παρουσίαση των στόχων για την προσεχή τριετία, είναι η αξιοποίηση του επιβατικού σταθμού του λιμένα του Λαυρίου, και όχι κατ 'ανάγκη μέσω της ιδιωτικοποίησης, καθώς το Λαύριο συγκεντρώνει μια σειρά προτερημάτων κατά την εκτίμηση της εταιρίας.

Να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον για το εν λόγω λιμάνι έχει καταγραφεί ήδη από πέρυσι , όπως επίσης είχαν καταγραφεί και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από τις ελλιπείς λιμενικές υποδομές μεταξύ προορισμών που έχουν επιλεγεί στην νησιωτική χώρα.

Όσον δε αφορά στον Πειραιά και το λιμάνι του ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises υπενθύμισε απαριθμώντας τα προβλήματα που υπάρχουν ,κυρίως λόγω του κυκλοφοριακού προβλήματος ,αλλά και της εικόνας που αντικρίζουν οι τουρίστες κατά την μετάβαση και επιστροφή τους στα πλοία από τους αρχαιολογικούς και άλλους χώρους.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter