Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

BE Accurate LTD: Διεθνείς μεταφορές και logistics μέχρι και το Ιράν

BeAccurate Ltd

Μια νέα εταιρεία στον ελληνικό χώρο, αλλά με πολύχρονη εμπειρία άνω των 30ετών των στελεχών που την απαρτίζουν στο χώρο των διεθνών μεταφορών & logistics, η BeAccurate Ltd, φιλοδοξεί να ανοίξει νέους δρόμους διασύνδεσης μεταξύ της Ελλάδας και της Μ. Ανατολής, ειδικά σε πολλά υποσχόμενες και ανερχόμενες αγορές όπως το Ιράν. Η Be Accurate Ltd, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2015, από έναν αναγνωρισμένο επαγγελματία με πολλά χρόνια εμπειρίας στην ευρωπαϊκή και ελληνική αγορά των logistics, τον Νικόλαο Σίμου, και ήδη μετρά μια σειρά επιχειρηματικών επιτυχιών στο ενεργητικό της.

Όπως δηλώνει ο ιδρυτής της κ. Ν. Σίμου «όραμά μας είναι να γίνει η Be Accurate προέκταση των ενεργειών & φιλοδοξιών των πελατών της, εντός και εκτός συνόρων. Η επαγγελματική μας εμπειρία είναι η βάση της παροχής λύσεων στα θέματα των πελατών μας».

Στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όχι μόνο διεθνών μεταφορών και logistics που αποτελούν και το core business της, αλλά με βάση την ποιότητα, ακρίβεια και βάζοντας την επαγγελματική εξυπηρέτηση του πελάτη στην πρώτη θέση, η Be Accurate έχει ως στόχο να αποτελεί τον βασικό συνεργάτη – solution provider για όλους τους πελάτες της, κυρίως αυτούς που θέλουν να ανοιχτούν σε νέες γεωγραφικά αγορές.

Η εταιρεία εδρεύει στο Πειραιά, στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας, σε κεντρικό και κομβικό σημείο για την παροχή υπηρεσιών διεθνών μεταφορών και logistics.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter