Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Διευκρινίσεις για το επιλιμένιο μέτωπο ζητά η Lansdowne Partners

drapetsona keratsini

Ενώ «ψήνεται» το master concession, η εμφάνιση του οποίου εκτιμάται ότι θα δώσει «ξεκάθαρη εικόνα» στους εν δυνάμει επενδυτές του διαγωνισμού του ΟΛΠ, η Lansdowne Partners ζήτησε με επιστολή της διευκρινίσεις για το επιλιμένιο μέτωπο της Δραπετσώνας.

Αιτία της επιστολής του hedge funds που κατέχει το 8,41% του ΟΛΠ οι «συζητήσεις» για την τύχη του επιλιμένου μετώπου τμήμα του οποίου ως γνωστόν βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ΟΛΠ αλλά και δηλώσεις που φέρεται, κατά πληροφορίες, να αποδίδονται, σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, στον αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Στ. Κυραμαργιού.

Νωρίτερα σήμερα σε ανακοίνωσή του ο ΟΛΠ αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με αφορμή δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου για δήθεν δήλωση του Αναπληρωτή Δ/ντος Συμβούλου του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Σταύρου Κυραμαργιού σχετικά με την παραχώρηση της συγκεκριμένης έκτασης στην περιοχή Λιπασμάτων σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, ο κ. Κυραμαργιός δήλωσε κατηγορηματικά ότι: "πράγματι παραβρέθηκε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση κατόπιν πρόσκλησής του από το Δήμο και ως μόνιμος κάτοικος της περιοχής, χωρίς να λάβει το λόγο και χωρίς να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση».

Να σημειωθεί ότι εσχάτως το θέμα της τύχης του επιλιμένιου μετώπου έχει βρεθεί στις πρώτες θέσεις της ατζέντας των επιλιμένιων Δήμων και μερίδας φορέων που αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter