Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ξεκίνησε τη δοκιμαστική της λειτουργία η μαρίνα της Ρόδου

marina4 744x509

Ξεκίνησε την δοκιμαστική λειτουργία της η νέα μαρίνα της Ρόδου και ήδη υποδέχεται και φιλοξενεί σκάφη αναψυχής. Όπως ανακοινώθηκε, στην πρώτη φάση ανάπτυξής της η νέα Μαρίνα Ρόδου θα διαθέτει 382 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών, ενώ ο ελλιμενισμός θα γίνεται με ειδικά μέσα και από εξειδικευμένο προσωπικό, απαλλάσσοντας τον φιλοξενούμενο από ταλαιπωρίες και κινδύνους.

Η νέα Μαρίνα της Ρόδου, όπως τονίζεται, παρέχει στον επισκέπτη ασφαλή και λειτουργική διαμονή καθ΄ όλη την διάρκεια παραμονής του. Μάλιστα διαθέτει ενοποιημένο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου, παρακολούθησης, διαχείρισης, λειτουργίας, και ασφάλειας των χερσαίων και θαλάσσιων εγκαταστάσεων της.

Ο πελάτης πληροφορείται άμεσα για όλες τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις και τις προσφερόμενες υπηρεσίες, επικοινωνώντας είτε με την υπηρεσία υποδοχής, είτε μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης της Μαρίνας χρησιμοποιώντας smartphone, tablet ή υπολογιστή. Στην υποδοχή υπάρχει χώρος για την εκτύπωση εγγράφων και φαξ των πελατών, καθώς και Βusiness Center.

Η Μαρίνα διαθέτει πλήρες ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων "booking- berthing" και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου το αίτημά τους και να λαμβάνουν άμεσα απάντηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter