Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ν. Μηταράκης: Κομματικά στελέχη στη διοίκηση του ΟΛΠ

mitarakis notis 12

Ευθείες βολές κατά της επιλογής της νέας διοίκησης στον ΟΛΠ, εξαπέλυσε ο Υπεύθυνος του Τομέα Ναυτιλίας & Αιγαίου της Ν.Δ. κ. Νότης Μηταράκης.

Ειδικότερα, στη δήλωση του ο κ. Μηταράκης αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με αμείωτη ένταση η κυβέρνηση συνεχίζει την τοποθέτηση κομματικών στελεχών στον κρατικό μηχανισμό. Ακόμα και στις πιο νευραλγικές θέσεις τοποθετούνται στελέχη του κομματικού σωλήνα που έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό την εμμονή σε παρωχημένες ιδεοληψίες, την εναντίωση τους στις μεγάλες επενδύσεις και την βαθιά πίστη ότι ο ιδιωτικός τομέας είναι καταδικασμένος να πληρώνει για να συντηρείται ο δημόσιος!

Προεκλογικά ο σημερινός Πρωθυπουργός ισχυριζόταν ότι θα βάλει τέλος στο κομματικό κράτος και την αναξιοκρατία. Δυστυχώς όμως και για το συγκεκριμένο ζήτημα κάνει τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που υποσχέθηκε».

Προβληματισμένοι κύκλοι των χρηστών

Κύκλοι των χρηστών καταγράφηκαν σφόδρα ενοχλημένοι από την τοποθέτηση κομματικών στελεχών, στην ηγεσία του ΟΛΠ.

Όπως επεσήμαναν ουδέποτε στην ιστορία του Οργανισμού είχαν τοποθετηθεί κομματικά στελέχη, εκτός της περιπτώσεως Ανωμερίτη όπου είχε αποσυρθεί της ενεργού πολιτικής.

Τα πρόσωπα που είχαν τοποθετηθεί σε ηγετικές θέσεις του Οργανισμού, κατείχαν το αντικείμενο και λειτουργούσαν υπερκομματικά σε ένα τομέα όπου οι λειτουργίες που αφορούν στο εμπόριο και γενικότερα στην οικονομία της χώρας πρέπει να μην καλύπτονται από κομματικό χαρακτήρα.

Επίσης προβληματισμένοι καταγράφηκαν οι ίδιοι κύκλοι, καθώς η ρητορική που είχε αναπτυχθεί μέχρι πρότινος για σταμάτημα των διαδικασιών ιδιωτικοποίησης έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την ίδια την κυβερνητική πολιτική, καθώς αναμένεται η υπογραφή συμφωνίας με τους θεσμούς, στην οποία ενυπάρχει αναπόσπαστα το θέμα των αποκρατικοποιήσεων και δη των δύο λιμανιών όπως έχουν κατ' επανάληψη αναφέρει υπουργοί της κυβέρνησης.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter