Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στ. Θεοδωράκης: "Ας αποφασίσει επιτέλους και ο Πρωθυπουργός"

theodorakis cosco

Στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους εταίρους και δανειστές αναφέρθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κατά την επίσκεψή του στο «Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά» της Coscο. Ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι «δε νομίζω ότι υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια στην οικονομία και στην κοινωνία για πελαγοδρομήσεις και συζητήσεις στο εσωτερικό των κομμάτων» και κατέληξε: «Ας αποφασίσει επιτέλους και ο Πρωθυπουργός!».

Αναλυτικά, η δήλωση:

«Οι διχογνωμίες και οι συγκρούσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ανάμεσα στους υπουργούς δείχνουν μάλλον ότι αυτό που ο Πρωθυπουργός έλεγε "σκληρή διαπραγμάτευση" ήταν σκληρή διαπραγμάτευση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Η χώρα όμως δεν έχε ούτε άλλο χρόνο ούτε άλλο δρόμο.

Καλούμε τον Πρωθυπουργό να πάρει επιτέλους τις ευθύνες του. Να αποφασίσει ποια είναι η διαπραγμάτευση που θέλει να φέρει την υπογραφή του, να τη φέρει στη Βουλή και εκεί θα δούμε και τις λεπτομέρειες της διαπραγμάτευσης, θα δούμε ποιοι είναι με την ευρωπαϊκή πορεία, και τελικά ποιοι με τη σωτηρία της χώρας.

Δε νομίζω ότι υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια στην οικονομία και στην κοινωνία για πελαγοδρομήσεις και συζητήσεις στο εσωτερικό των κομμάτων. Εμείς έχουμε αποφασίσει. Ας αποφασίσει επιτέλους και ο Πρωθυπουργός!».

 

Πηγή: www.capital.gr

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter