Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Δρίτσας : «Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες ώστε το λιμάνι του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης να λειτουργήσουν και να αναπτυχθούν σε όφελος του ελληνικού λαού»

dritsas

«Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες ώστε το λιμάνι του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης να λειτουργήσουν και να αναπτυχθούν σε όφελος του ελληνικού λαού και με κατοχύρωση των συμφερόντων του δημοσίου και της ελληνικής κοινωνίας». Τούτο δήλωσε χθες σε κλιμάκιο της διοίκησης της ΟΜΥΛΕ ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Θ. Δρίτσας στο πλαίσιο της 24ωρης προειδοποιητικής κινητοποίησης της Ομοσπονδίας που αντιδρά στα κυβερνητικά σχέδια για ιδιωτικοποίηση των ΟΛΠ και ΟΛΘ.Ειδικότερα, όπως μετέδωσε και το ΑΠΕ ο κ. Δρίτσας δήλωσε τα ακόλουθα: «Δίνουμε τις μάχες μας η κυβέρνηση λειτουργικά ,συλλογικά και κανένας από εμάς δεν είναι όμηρος των σκληρών διλημμάτων και της σκληρής πραγματικότητας. Αλλά κυβέρνηση, επίσης, συλλογικά επιδιώκει να μείνει όρθια μαζί με τον ελληνικό λαό και με συνέπειες στις αρχές μας.

Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες ώστε το λιμάνι του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης να λειτουργήσουν και να αναπτυχθούν σε όφελος του ελληνικού λαού και με κατοχύρωση των συμφερόντων του δημοσίου και της ελληνικής κοινωνίας».

Στη συνάντηση Δρίτσα με την ΟΜΥΛΕ παρόντες ήταν ο αναπληρωτής γ.γ. Ναυτιλίας Γιάννης Θεοτικάς και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, Στάθης Λεουτσάκος, Ευη Καρακώστα και Γιάννα Γιαταγάνη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter