Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αντιπροσωπεία της Νατοϊκή δύναμης στο Δήμο Πειραιά

IMG 3848

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης Νατοϊκού Στόλου με επικεφαλής τον Διοικητή ναύαρχο κ. Brad Williamson επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Δαβάκη στο γραφείο του στο Δημαρχείο.

Ο κ. Δαβάκης τους καλωσόρισε στον Πειραιά και τους έκανε μια σύντομη περιγραφή της πόλης και των χώρων ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κυρία Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος. Ο Νατοϊκός Στόλος, που βρίσκεται στον Πειραιά με την ευκαιρία Νατοϊκής ναυτικής άσκησης στο Αιγαίο, αποτελείται από 8 πολεμικά πλοία, προερχόμενα από 7 χώρες και έχει 1800 άτομα πλήρωμα.
Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης δήλωσε:
«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μας εδώ στο Δήμο Πειραιά, που με την ευκαιρία μιας Νατοϊκής άσκησης που έγινε στην πατρίδα μας είχαν την καλοσύνη, ο ναύαρχος, ο επικεφαλής του στόλου μαζί με το επιτελείο του να επισκεφθούν την πόλη μας. Τους ευχαριστούμε και τους καλωσορίζουμε».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter