Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στο Κ.Λ.Π. ο Βαρβιτσιώτης

varvitsiotis-mil-0

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά επισκέφθηκε χθες ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο, Αθανάσιο Αθανασόπουλο, όπου συνεχάρη από κοντά τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για την άρτια δουλειά τους όλη θερινή περίοδο, που κορυφώθηκε η τουριστική και επιβατική κίνηση, στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Στη λιτή εκδήλωση που διεξήχθη παρευρέθηκε όλο το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ανώτατοι Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος, καθώς και εκπρόσωποι και θεσμικοί φορείς της Ακτοπλοΐας και της Κοινωνίας των Πολιτών.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, αφού αντάλλαξε θερμή χειραψία με όλα τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου, απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, κατά τη διάρκεια του οποίου, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στους άνδρες και τις γυναίκες του Κεντρικού Λιμεναρχείου για την καταλυτική τους συμβολή στην εύρυθμη λειτουργία του λιμανιού του Πειραιά, αλλά και στον στόχο να παραμείνει ένα από τα πιο ασφαλή λιμάνια στον κόσμο.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, τόνισε:

«Η φετινή χρονιά για την ακτοπλοΐα κύλησε με απόλυτη επιτυχία αν εξαιρέσουμε μία συγκεκριμένη εταιρία. Η ακτοπλοΐα είναι η καρδιά της συγκοινωνίας για τη νησιωτική Ελλάδα και γι' αυτό το λόγο προσπαθούμε καθημερινά να τη βελτιώσουμε και να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στον πολίτη. Γνώμονας των αποφάσεων μας πάντα είναι η προστασία του δημοσίου συμφέροντος, διότι η ακτοπλοΐα είναι πάνω απ΄ όλα κοινωνική ανάγκη.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω εσάς αλλά και όλα τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στο πρόσωπο σας, γιατί μας βγάλατε «ασπροπρόσωπους» και γιατί εργαστήκατε με συνέπεια και υπευθυνότητα. Η αφοσίωση στο καθήκον σας συνετέλεσε καθοριστικά ώστε το λιμάνι του Πειραιά να παρουσιάσει εύρυθμη λειτουργία επιβεβαιώνοντας, παράλληλα, ότι αποτελεί ένα από τα πιο ασφαλή λιμάνια του κόσμου».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter