Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Και επίσημη συμφωνία Cosco – ΤΡΑΙΝΟΣΕ

cosco-logo1

Κλείνει και το θέμα της σύμβασης μεταξύ Cosco – ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν νωρίτερα σήμερα, πρόκειται να υπογραφεί Μνημόνιο παρουσία του υπουργού Υποδομών Μ. Χρυσοχοίδη, όπου θα κλείνει το θέμα της συνεργασίας ΟΛΠ - Cosco –ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω Μνημόνιο είναι σε συνέχεια των όλων όσων έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα αφής στιγμής η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ξεκίνησε να διανέμει προϊόντα της HP αλλά και μεγάλων κινεζικών επιχειρήσεων σε αγορές της ανατολικής και κεντρικής Ευρώπης, το πλαίσιο είναι ένα επόμενο βήμα δεδομένου ότι ο επιχειρηματικός κόσμος είδε με πολύ «καλό μάτι» τη δρομολόγηση εμπορικών συρμών μεταξύ των λιμένων Πειραιά και Θεσσαλονίκης αλλά και των αγορών της Ανατολικής και κεντρικής Ευρώπης όπου ως γνωστόν από τις πρότερες συμφωνίες προωθούνται εμπορεύματα των προαναφερθεισών εταιρειών.

Η πλευρά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει επενδύσει σε όλο αυτό το πλαίσιο καθώς το ενδιαφέρον από την επιχειρηματική πλευρά δικαιολογεί αισιοδοξία για ανάπτυξη του υφιστάμενου έργου, μεγάλο μέρος του οποίου ως γνωστόν συμβαίνει ελέω της Cosco.

Πλοία της οποίας, καταπλέουν στις εγκαταστάσεις της PCT S.A. στο λιμάνι του Πειραιά. Οι εμπορικοί συρμοί, έχουν δημιουργήσει δυναμική αξιοπρόσεκτη εξαιτίας του γεγονότος ότι τα δύο ελληνικά λιμάνια όπως το TheSeNation έχει γράψει βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση.

Ιδιαίτερα δε τώρα που οι συμμαχίες επαναπροσδιορίζουν θέσεις, ενόψει του επόμενου έτους όπου τα service τους θα ξεκινήσουν μήδε αποκλειόμενης της περίπτωσης να χρησιμοποιηθούν τα terminals του Πειραιά και από μεγάλες γραμμές ώστε να αποφευχθεί η σπατάλη χρόνου έναντι τα περίπτωσης των λιμανιών της Β. Ευρώπης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter