Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Καταγγέλλει τις μεταθέσεις προσωπικού η ΠΟΕΠΛΣ

poepls-logo

Για αδυναμία του Κλάδου Προσωπικού να προγραμματίσει, να οργανώσει και να εκτελέσει την διαδικασία των συμβουλίων μεταθέσεων, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς για μία ακόμη φορά επαληθευτήκαμε πλήρως στις διαπιστώσεις που είχαμε κάνει με την από 07-05-2014 ανακοίνωσή μας, σχετικά με την αδυναμία του Κλάδου Προσωπικού να προγραμματίσει, να οργανώσει και να εκτελέσει την διαδικασία των συμβουλίων μεταθέσεων.

Το χθεσινό συμβούλιο δεν θα μπορούσε να έχει άλλη εξέλιξη από την αναβολή των σχετικών αποφάσεων, αφού δεν έχουν εκπληρωθεί οι υποχρεώσεις από τις περσινές μεταθέσεις, δεν υπάρχουν πιστώσεις για την έκδοση νέων διαταγών μεταθέσεων καθώς επίσης και δεν έχουν γίνει οι διαδικασίες που προβλέπονται σε σχέση με την Αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Η ολιγωρία που παρατηρείται είναι παροιμιώδης. Φαίνεται πως δεν κατανοούν την έννοια της διοικητικής μέριμνας αφού η καθυστέρηση αυτή δημιουργεί σοβαρές οικογενειακές αλλά και υπηρεσιακές παρενέργειες.

Καλούμε την ηγεσία να αναλάβει επιτέλους προσωπικά άμεσα πρωτοβουλίες, στην κατεύθυνση της υλοποίησης των ενεργειών που προβλέπονται για το θέμα σύμφωνα με τα οριζόμενα στα σχετικά Προεδρικά Διατάγματα».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter