Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στο λιμάνι της Πάτρας ο Α. Σαμαράς

patraLimani

Στο λιμάνι της Πάτρας βρέθηκε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς συνοδευόμενος από τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Μ. Βαρβιτσιώτη από τον οποίο και ενημερώθηκε για το σύνολο των εργασιών αναβάθμισης των υποδομών του λιμένα.

Μάλιστα σημείωσε το ρόλο του ως πύλη προς τη Δ. Ευρώπη αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο ανισόπεδος κόμβος που θα συνδέσει τις αρτηρίες με το καινούργιο λιμάνι, θα παραδοθεί σε δύο εβδομάδες. «Περνάμε μία περίοδο που κανείς πρέπει να ενώνει και όχι να διαιρεί. Και ο ρόλος ενός ηγέτη πρέπει να είναι ενοποιητικός, όχι διχαστικός, όχι διαιρετικός. Και όλο αυτό το τελευταίο διάστημα λαμβάνουμε μηνύματα διχασμού» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα. «Εγώ αυτό το οποίο θέλω να περάσω είναι ότι η ανάπτυξη είναι για όλους τους Έλληνες και πάνω από όλα είναι για τα νέα παιδιά. Γιατί όλη η αγωνία και όλος ο αγώνας μας είναι για αυτά τα νέα παιδιά. Και σε αυτούς, εγώ υπόσχομαι ότι εμείς θα συνεχίσουμε με σταθερά, σίγουρα βήματα μπροστά, για την ανάπτυξη της χώρας» πρόσθεσε.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε και το επιστημονικό πάρκο Πατρών, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα πρέπει να δημιουργήσει ένα «οικοσύστημα» πανεπιστημίων και εταιρειών, στο οποίο θα επενδυθούν 1,3 δισ. ευρώ έως το 2020. Αποκάλυψε δε ότι σχεδιάζεται η δημιουργία πέντε νέων τεχνολογικών πάρκων σε όλη τη χώρα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter