Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εκδήλωση του Σωματείου Σημειωτών Πειραιά για τα 90 χρόνια λειτουργίας του

kollias-proedros-simeioton

Σταθμό στην ιστορία της λειτουργίας του Σωματείου Σημειωτών Πειραιά (PIRAEUS TALLYMEN) αποτέλεσε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ο.Λ.Π. Α.Ε. με αφορμή την συμπλήρωση των ενενήντα χρόνων λειτουργίας του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Εκκλησίας, του Κοινοβουλίου, των τοπικών Αρχών, θεσμικοί παράγοντες, εκπρόσωπος του Υπουργού Ναυτιλίας, καθώς και στελέχη του ΟΛΠ Α.Ε. της PCT, της DIAKINISIS PORT και οι Πρόεδροι της ΔΝΕ και της ΟΦΕ. Ιδιαίτερη όμως βαρύτητα αποτελεί το δυναμικό παρόν των μελών του Σωματείου, ενεργών και απερχόμενων, που αποδεικνύει τη συνοχή του κλάδου και μας επιφορτίζει με το συναίσθημα της ευθύνης για τη διασφάλιση της επαγγελματικής και εργασιακής μας προόδου.

Την έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε ο Πρόεδρος του Σωματείου Χρήστος Κολλάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της εργασίας του Σημειωτή, η οποία όλα αυτά τα χρόνια εξελίσσεται και προσαρμόζεται, για να εξυπηρετεί πάντα με τον καλύτερο τρόπο τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο νομικός Σύμβουλος του Σωματείου Νικόλαος Κουλουριδης κάνοντας μια σύντομη αναφορά στην ιστορία του Σωματείου και στο πλαίσιο λειτουργίας του.

Αναφορά στην προσφορά των Σημειωτών καθώς και στον σημαίνοντα ρόλο που κατέχουν στην ανάπτυξη και την εύρυθμη λειτουργία του Λιμανιού του Πειραιά , έκαναν όλοι οι ομιλητές, οι οποίοι εξήραν την προσφορά τους και τόνισαν την αναγκαιότητα της συνδρομής τους.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter