Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επίσκεψη 2ου γυμνασίου Κέρκυρας στο Λιμάνι

limani-kerkira-54

Οι μαθητές 2 τάξεων του 2ου Γυμνασίου Κέρκυρας με τους συνοδούς - καθηγητές τους επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Λιμένα Κέρκυρας, την Τρίτη 8.4.2014, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά το λιμάνι της πόλης τους, την ιστορική του διαδρομή καθώς και τις λειτουργίες του στη σύγχρονη πραγματικότητα. Αρχικά οδηγηθήκαν στον συνεδριακό χώρο του ΟΛΚΕ οπού τους διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό, ενώ στελέχη του Οργανισμού τους εξήγησαν τις βασικές λειτουργίες του λιμένα, τις περιβαλλοντικές δράσεις και τα λιμενικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Εν συνεχεία ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος όπου οι μαθητές εξέθεσαν τα ερωτήματα τους.

Ακολούθησε ξενάγηση με λεωφορείο του Οργανισμού στον Νέο Μωλο Κρουαζιερόπλοιων, στον Επιβατικό Σταθμό και τον Υπήνεμο Μωλο. Η εκπαιδευτική δράση συνεχίστηκε με ξενάγηση στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, όπου ενημερώθηκαν ανάλογα για το ρόλο και τις δράσεις των λιμενικών αρχών.

Δηλώσεις συμμετοχής:

Τα σχολεία που ενδιαφέρονται για επίσκεψη στο λιμάνι της Κέρκυρας μπορούν να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του ΟΛΚΕ Α.Ε.
Τηλ. 26610.45551 και fax: 26610.37173

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter