Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κερδοφόρα ρότα για την COSCO Pacific

cosco pacific logo

Αύξηση 10% στην απόδοση ιδίων κεφαλαίων για το 2013 και αύξηση 2% στα καθαρά κέρδη από συνεχιζόμενες δραστηριότητες σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, εμφάνισε η COSCO Pacific.

Αναλυτικότερα, η απόδοση ιδίων κεφαλαίων ανήλθε σε 17,2 εκατ. teu το περασμένο έτος και τα καθαρά κέρδη σε 286 εκατ. δολάρια.

Η εταιρεία, η οποία αποτελεί τον αποκλειστικό τερματικό βραχίονα του Ομίλου Cosco, έχει δηλώσει ότι θα χρησιμοποιήσει τα έσοδα για την περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων της στο terminal. Ιδιαίτερης αναφοράς τυγχάνει ότι ο Πειραιάς ο οποίος σημείωσε ετήσια αύξηση 19,5% σε διακινούμενο όγκο, αγγίζοντας τα 2,5 εκατομμύρια teu.

Η Florens Container παρουσίασε πτώση στα κέρδη 10% λόγω της μειωμένης ζήτησης και της πτώσης των τιμών στα containers. Η εταιρεία ωστόσο, αναμένει ότι θα ανακάμψουν οι τιμές στις υπηρεσίες container, ως συνέχεια στην προβλεπόμενη αύξηση του 6% στον παγκόσμιο στόλο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων για φέτος.

«Η τιμή των νέων containers έχει παρουσιάσει βελτίωση από τις αρχές του 2014» σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωση της στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter