Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Χρ. Δ. Θεοδωρίκα: «Ουδέποτε ο κ. Απόντε συνάντησε εκπροσώπους του ΤΑΙΠΕΔ για το λιμάνι του Πειραιά»

msc

Από την εταιρία «ΜΕΝΤΙΤΕΡΡΑΝΕΑΝ ΣΗΠΠΙΝΓΚ ΚΟΜΠΑΝΥ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.». λάβαμε σήμερα 20 Φεβρουαρίου 2014, την ακόλουθη επιστολή την οποία και δημοσιεύουμε.

«Προς: Διαδικτυακή Σελίδα "TheSeaNation"

Υπόψη: Κου Γιώργου Σκορδίλη

Κύριε Σκορδίλη,

Στο δημοσίευμά σας, της Τετάρτης 20.11.2013 στη διαδικτυακή σελίδα «TheSeaNation», με τίτλο «Ιδιωτικοποίηση ΟΛΠ : Ραντεβού στα τυφλά...», το οποίο αναδημοσιεύθηκε στο περιοδικό της Διεθνούς Ναυτικής Ένωσης «Ελληνικά Λιμάνια», (τεύχος 74), εμπλέκετε αβασίμως την εταιρία μας, αναφερόμενος σε «ραντεβού» μεταξύ του Προέδρου της MSC GENEVA SA Κου Gianluigi Aponte με εκπροσώπους του ΤΑΙΠΕΔ.

Ως αποκλειστικοί εκπρόσωποι της MSC Γενεύης, σας δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι ουδέποτε πραγματοποιήθηκε αυτή η συνάντηση.

Σας καλούμε να αποκαταστήσετε κατα νόμο την αλήθεια, ανακαλώντας το συγκεκριμένο δημοσίευμα στη διαδικτυακή σελίδα σας, στην ίδια θέση με τα ίδια στοιχεία.

Με εκτίμηση

Για την Mediterranean Shipping Company Greece SA

Χριστίνα Δ. Θεοδωρίκα»

 

Σ.σ.: Είναι απορίας άξιον το γιατί η MSC χρειάστηκε τέσσερις μήνες για να διαψεύσει το σχετικό δημοσίευμα. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται η Πρόεδρος της MSC Greece κυρία Χριστίνα Θεοδωρίκα έχει ημερομηνία 20 Νοεμβρίου 2013 και η διάψευση ήρθε στις 20 Φεβρουαρίου 2014 (!) H κυρία Θεοδωρίκα σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε να είχε αντιδράσει άμεσα πριν από τέσσερις μήνες ενημερώνοντας μας σχετικά. Το γιατί δεν το έπραξε τότε και το πράττει τώρα, μόνο ερωτηματικά προκαλεί.

 

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter