Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η Δ.Ν.Ε. τίμησε τον Ν. Αρβανίτη

arvanitis-098

Τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στα Διοικητικά της Ένωσης της τελευταία 15ετία, απονεμήθηκε στον Επίτιμο Πρόεδρο της Δ.Ν.Ε. Ν. Αρβανίτη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της πίτας της Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως που έγινε τη Τετάρτη 22 τρέχοντος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ι. Χατζηαντωνίου.

Η απονομή της εν λόγω πλακέτας έγινε ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ν.Ε.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Χατζηαντωνίου επιδίδοντας την πλακέτα εξήρε το συντελεσθέν έργο του κ. Αρβανίτη προς όφελος της Ένωσης και των μελών της, εξέφρασε δε την ευχή να παραμείνει ο κ. Αρβανίτης στο πλευρό του Δ.Σ. με την πολύτιμη εμπειρία του.

Από την πλευρά του ο κ. Αρβανίτης ευχαριστώντας τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την ιδιαίτερη τιμή, σημείωσε μεταξύ άλλων τα ακολουθά:

"Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η πλακέτα η οποία αντικατοπτρίζει το σύνολο των προσπαθειών των Δ.Σ. υπό την Προεδρία μου, κλείνοντας ένα κύκλο στα διοικητικά της Ένωσης. Τα τελευταία χρόνια πορευτήκαμε μέσα από σημαντικά προβλήματα, στα οποία η Ένωση συνέβαλλε στην επίλυση τους ιδιαίτερα με την διαμόρφωση απόψεων και πολιτικής με κυρίαρχη την επιτυχή σύμβαση παραχώρησης.

Η οποία αναμόρφωσε σημαντικά, το λιμενικό μοντέλο και επέλυσε χρόνια προβλήματα εξυπηρέτησης στο λιμάνι των μελών της Δ.Ν.Ε.".

Επίσης επεσήμανε "ότι κυρίαρχο παραμένει το Δ.Σ. λαμβάνοντας υπόψιν την κοινή συνιστώσα και το συμφέρον των μελών να συνθέτει και να διαμορφώνει απόψεις ώστε και στο μέλλον να επιλύονται προβλήματα προς όφελος των μελών της Ένωσης.

Νομίζω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε νέες προκλήσεις που θέλω να πιστεύω ότι θα έχουν θετικό αποτέλεσμα όπως η πλήρης ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της χώρας και η περαιτέρω ανάπτυξη του".

Ευχόμενος μια καλή και αποδοτική χρονιά σε όλα τα μέλη, ευχήθηκε επίσης "το σημαντικό παρόν της Δ.Ν.Ε. να έχει και λαμπρό μέλλον".

Επίσης ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Χατζηαντωνίου κάλεσε τα μέλη της Ένωσης στην ετήσια δεξίωση επ' ευκαιρία της νέας χρονιάς που θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο "Metropolitan".

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter