Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στην αντεπίθεση...

reisepaket cruise days auf dem fahrgastschiff commodore cruise days prinz bild

Στην «αντεπίθεση» στη ευρωπαϊκή, πρωτίστως, αγορά επιβατών έναντι των Μεσογειακών λιμένων, περνούν τα λιμάνια της Βόρειας Ευρώπης προσβλέποντας σε επιμήκυνση των περιόδων της κρουαζιέρας. Στη διοργάνωση Hamburg Cruise Days που αποτελεί συνέχεια της seatrade-europe η παρουσία των λιμένων της Β. Ευρώπης είναι έντονη και διανθισμένη και με μία σειρά παράλληλες εκδηλώσεις φολκλορικού χαρακτήρα που στόχο έχει να προσελκύσει το ενδιαφέρον κυρίως για τις συνέργειες σε γαστρονομία, πολιτισμό ακόμη και αγορές εποχικών προϊόντων στην περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.

Σύμμαχος των προσπαθειών το γεγονός ότι τα περισσότερα λιμάνια μπορούν να εξυπηρετήσουν στην παρούσα φάση μεγάλα κρουαζιερόπλοια αν και κατέστη πρόδηλη η πρόθεση για επενδύσεις που θα βελτιώσουν ταχύρυθμα τα υφιστάμενα terminal που είναι αφιερωμένα στην κρουαζιέρα.

Να σημειωθεί ότι η αύξηση του ενδιαφέροντος για «κρουαζιέρες περιπέτειας» έχει ανοίξει νέους ορίζοντες για λιμάνια των Σκανδιναβικών ακτών αλλά και τα γνωστά για την εμπορική του δράση λιμάνια της Β. Ευρώπης ενώ στο παιχνίδι φαίνεται ότι θα εισέλθουν και τα Ρωσικά λιμάνια

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter