Τρι03192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στελέχη λιμένων συμβουλεύουν... σιδηροδρομικές μεταφορές

new orleanes ontainers

Αυτά συμβαίνουν «εις την εσπερία» όταν στην ελληνική πραγματικότητα η υπόθεση του συνδυασμού τραίνου- πλοίου είναι σ εμβρυική κατάσταση. Ο λόγος λοιπόν για την Νέα Ορλεάνη και το ταχέως αναπτυσσόμενο λιμένα της για την υποδοχή πλοίων με μεγάλες μεταφορικές ικανότητες εμπορευματοκιβωτίων και τον CEO B. Christian ο οποίος και στο Railroad-Shipper Transportation Advisory Council (RSTAC).

Το οποίο από το 1995 και εντεύθεν συμβουλεύει επισήμως την Αμερικανική κυβέρνηση μέσω του US Secretary of Transportation για θέματα συνδυασμένων μεταφορών.

Η είδηση θα μπορούσε να καταταγεί στις συνήθεις ειδήσεις για μετακινήσει υψηλόβαθμών στελεχών αν η συγκυρία δεν καταδείκνυε ότι οι ΗΠΑ δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη συνεργασία πλοίου τραίνου όταν μάλιστα έχουν μία υπερ-εξελιγμένη οδική κάλυψη των λιμένων τους με φορτηγά οχήματα βαρέως τύπου αλλά και μία γενικά άριστη σιδηροδρομική κάλυψη.

Οι ΗΠΑ φαίνεται να ακολουθούν τους φρενήρεις ρυθμούς της Β. Ευρώπης αλλά και εσχάτως της Νότιας στις σιδηροδρομικές καλύψεις των λιμανιών τους κάνοντας ένα βήμα μπροστά με την εμπλοκή στελεχών της λιμενικής βιομηχανίας στις σιδηροδρομικές μεταφορές.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter