Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εξοικείωση προ της ψηφιοποίησης

hanjin container

Απαιτείται χρόνος προσαρμογής στις ψηφιακές αποθηκεύσεις, απεικονίσεις και επεξεργασίες των στοιχείων. Προς τούτο φαίνεται να συμφωνούν ειδικοί αναλυτές του τομέα των εμπορευματοκιβωτίων αλλά και συνάδελφοί τους της λιμενικής «βιομηχανίας» που «βλέπουν» ότι οι τεχνολογικές εξελίξεις ακολουθούν καταιγιστικούς ρυθμούς. Βάσει των συλλογιστικών είναι ότι η εξοικείωση με τα συστήματα και τους χειρισμούς πιθανώς να αποτρέψει λάθη τα οποία ,λόγω του όγκου και της ιδιομορφίας των στοιχείων, θα μπορούσαν να στοιχίσουν μέχρι ακόμη και του επιπέδου μίας κατάρρευσης.

Που στην περίπτωση των logistics και λόγω της γνωστής περίπτωσης της Hanjin είναι απευκταία όπως απευκταίο γεγονός θεωρείται και η κατάρρευση ενός λιμένα.

Από τα μέχρι σήμερα γνωστά στοιχεία πάντως εκείνο που διαφαίνεται έντονα είναι ότι τη θέση των παραδοσιακά εργαζόμενων λιμενεργατών θα λάβουν, ελέω αυτοματισμών, «συνάδελφοί τους» αλλά που δεν θα έχουν σχέση με χειρισμούς του παρελθόντος αλλά με χειρισμούς υπολογιστών και συστημάτων έλεγχου αυτοματισμών.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter