Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Μετά τη ναυτική και λιμενική εκπαίδευση

sigapouri limani 5b

Μετά την εκπαίδευση του ναυτεργατικού δυναμικού και η εκπαίδευση λιμενεργατικού δυναμικού και μάλιστα με τα υψηλότερα στάνταρ. Ο λόγος για την σχολή που δημιουργήθηκε στο λιμάνι της Σιγκαπούρης με στόχο την εκπαίδευση προσωπικού που θα απασχοληθεί σε εργασίες λιμένος ή θα χειριστεί υπερσύγχρονα και συμβατικά συστήματα.

Το συνολικό κόστος της επένδυσης ξεπερνά τα τρία εκατομμύρια αμερικανικά δολάρια και βρίσκεται στο Devan Nair Institute for Employment and Employability στην καρδιά του Jurong Gateway της Σιγκαπούρης.

Στο εν λόγω λιμάνι λειτουργεί ήδη μία Ακαδημία που αναφέρεται σε συγκεκριμένους τομείς των λιμενεργατικών δραστηριοτήτων που υποστηρίζεται συμβουλευτικά από το National Transport Workers’ Union.

Όσον αφορά το πεδίο των μαθημάτων από τα μέχρι σήμερα γνωστά στοιχεία είναι ευρύτατο και ενίοτε λεπτομερές με τους προσομοιωτές να έχουν των πρώτο λόγο προ της ενεργούς μαθητείας σε πραγματικές συνθήκες .

Με τις ανάγκες για εξειδικευμένο προσωπικό και άριστα καταρτισμένο στις σημερινές απαιτήσεις του διεθνούς λιμενικού συστήματος η σχολή , σύμφωνα με εκτιμήσεις εμπειρογνωμόνων, θα αποτελέσει φυτώριο παραγωγής στελεχών για το λιμενικό τομέα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter