Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ICTSI: Θετικό το εννεάμηνο

ICTSI Bags Puerto Cortes Expansion Bid

Θετικό είναι το πρόσημο για τους εννέα πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους στον τομέα των εμπορευματοκιβωτίων διεθνώς σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε το International Container Terminal Services, Inc. (ICTSI). Συνολικά τα οικονομικά αποτελέσματα εμφανίζουν αύξηση της τάξης του 5% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι ενώ ο συνολικός όγκος των διακινηθέντων εμπορευματοκιβωτίων εμφανίζει αύξηση της τάξης του 12% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι.

Γεγονός είναι ότι οι συζητήσεις για την κατάσταση των διαχειριστών λιμένων είναι σε εξέλιξη και τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα παρέχουν τη δυνατότητα στους ειδικούς αναλυτές να κάνουν τις συγκρίσεις αλλά και να εξαγάγουν συμπεράσματα για την πορεία συνολικά του τομέα.

Με βάση πάντως τα μέχρι τούδε γνωστά τα στοιχεία έρχονται να αμφισβητήσουν κάποια ακραία «καταστροφολογικά σενάρια» για την τομέα που είχαν εδράσει στις «ιδιόμορφες αντιδράσεις» του διεθνούς εμπορίου, αλλά και σε εκείνες τις προβλέψεις για την βίαιη αναδιαμόρφωση της αγοράς.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter