Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Σιγκαπούρη: Απειλή στο άμεσο μέλλον για το Λονδίνο(;)

singapore port 112

Ανεβαίνει η Σιγκαπούρη στις θέσεις προτίμησης ναυτιλιακών παραγόντων που εστιάζουν στην μεταξύ Ευρώπης και Ασίας θέση της. Πρόσφατα το Menon Business Consulting group μια ανασκόπηση σύμφωνα με την οποία η Σιγκαπούρη συνθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ενός ταχέως αναπτυσσόμενου ναυτιλιακού κέντρου διεθνούς εμβέλειας με εκτός των άλλων «φιλικότερες» υπηρεσίες για την υποστήριξη των πάσης φύσεως ναυτιλιακών δραστηριοτήτων.

Η σημερινή εικόνα της Σιγκαπούρης σε σύγκριση με εκείνη προ δεκαετίας είναι τελείως διαφορετική ενώ είναι προφανές ότι σε τοπικό επίπεδο υποστηρίζονται όλες εκείνες οι ενέργειες που συνηγορούν στο πεδίο αποφάσεων υψηλόβαθμων στελεχών της παγκόσμιας ναυτιλίας να ρίξουν μία «θετική ματιά» στα όποια θετικά διαθέτει.

Να σημειωθεί ότι Ντουμπάϊ και Σιγκαπούρη την τελευταία διετία «μάχονται» άλλα παραδοσιακά ναυτιλιακά κέντρα με κορυφαίο στόχο το Λονδίνο και τις εκεί ιστορικά παγιωμένες υπηρεσίες που προσφέρονται στην παγκόσμια ναυτιλία. Πρόσφατα τέλος αποκαλύφθηκαν και οι σχεδιασμοί για την δημιουργία ενός σούπερ σταθμού εμπορευματοκιβωτίων με στόχο να καταστεί κομβικός για τα δρώμενα του τομέα στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter