Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Βραβείο ESPO για τη συνεργασία λιμανιών - πανεπιστημιακών ιδρυμάτων

espo logo

Σε ένα μήνα θα πρέπει να υποβληθούν στη γραμματεία της ESPO προτάσεις για το βραβείο που αφορά την κοινωνική ενσωμάτωση των λιμένων και τη σχέση τους με τα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Ουσιαστικά αυτός είναι και ο στόχος του 7ου βραβείου της ESPO με βασικό στόχο να καταδειχθεί αν τα λιμάνια στις αναπτυξιακές τους στρατηγικές συνεργάζονται με τοπικά ακαδημαϊκά ιδρύματα για την ανάπτυξη της ευαισθητοποίησης των τοπικών κοινωνιών.

Το βραβείο θα δοθεί στο λιμάνι που δείχνει τις καλύτερες στρατηγικές σε σχολεία και πανεπιστήμια προκειμένου να έχουν επίγνωση των τοπικών λιμένων τους και των δραστηριοτήτων τους.

Το project που θα κερδίσει θα είναι αυτό που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των τοπικών σχολείων και των πανεπιστημίων στο έργο του λιμανιού και που θα τα κάνει να εργαστούν/κάνουν έρευνα σχετικά με θέματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα λιμάνια.

Παράλληλα θα πρέπει να κάνει τους νέους ανθρώπους γνώστες της λιμενικής βιομηχανίας και να τους ενθουσιάσει τους για την είσοδο τους στη λιμενική καριέρα σε όλα τα επίπεδα. Αυτό θα πρέπει επίσης να οδηγεί σε μια καλύτερη κατανόηση του λιμένα εντός της κοινότητάς του.

Οι προτάσεις θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την 1η Ιουλίου 2015 το αργότερο στη γραμματεία της ESPO.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter