Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Προσκάλεσε επενδυτές το Southport στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ

limani- Southport

Επενδύουν και τα αμερικανικά λιμάνια στις συνδυασμένες μεταφορές ενόψει εξελίξεων στο πεδίο των «συμμαχιών». Χαρακτηριστική περίπτωση του λιμένα Southport στη Φιλαδέλφεια που έχει πρόσωπο και στον ποταμό Delaware.

Σύμφωνα με στοιχεία που είδαν το φώς της δημοσιότητας από τοπικά οικονομικά και όχι μόνο μμε, η αρχή του λιμένα έχει ήδη λάβει και εξετάζει δεκαέξι συνολικά προτάσεις για επενδύσεις στον τομέα της διαχείρισης των εμπορευματοκιβώτιων και γενικά εμπορευμάτων από ένα σύνολο εν δυνάμει διακοσίων επενδυτών ιδιωτών και μη.

Το σημαντικό είναι ότι το επίκεντρο των επενδύσεων θα αφορά στις συνδέσεις με το σιδηροδρομικό δίκτυο και τις πλησίον σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις αλλά και τις συνδέσεις που αφορούν στις διαπολιτειακές οδούς ταχεία κυκλοφορίας (96, 76) και για τους τρείς τομείς του λιμένα που δημιουργήθηκαν όταν η διοίκησή του αποφάσισε να ενδυναμώσει τον τομέα των εμπορευματοκιβωτίων. «Ατού» του λιμένα ήταν και παραμένει η πρόσβαση στον ποταμό Delaware και οι δυνατότητα ανάπτυξης και μίας μορφής ποτάμιων μεταφορών.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter