Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Θετικό το εννιάμηνο για την DP World

DP-World-88

Σαράντα πέντε χιλιάδες teu, στους τερματικούς της σταθμούς διαχειρίστηκε το πρώτο 9μηνο του 2014 η DP World ,με τους όγκους των εμπορευματοκιβωτίων σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωσή της να αυξάνονται ετησίως κατά 9,0%.

Το London Gateway στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Embraport στη Βραζιλία, βοήθησαν στην αύξηση των ακαθάριστων όγκων όγκου των εμπορευματοκιβωτίων της εταιρείας, που εδρεύει στο Ντουμπάι, οι οποίοι παρουσίασαν αύξηση 10,1% από έτος σε έτος.

Σύμφωνα με την DP World, η αύξηση που σημειώθηκε στο εννιάμηνο, προήλθε κυρίως από τις περιοχές Ασίας, Ειρηνικού και Ινδίας καθώς επίσης και από τα ευρωπαϊκά terminals.

Ο Πρόεδρος της DP World, Sultan Ahmed Bin Sulayem, είπε: "Η αύξηση του όγκου πωλήσεων για τους πρώτους εννέα μήνες του 2014 ήταν εντυπωσιακή, και παραμένουμε για το τρίτο τρίμηνο αύξηση 8,4% από έτος σε έτος.

Είναι προφανές ότι η σημαντική επένδυση των τελευταίων χρόνων είναι η υποβοήθηση στην παροχή ισχυρότερης ανάπτυξης όγκου. Η σταθερή απόδοση εννιαμήνου μας αφήνει σε καλή θέση στην αγορά, η οποία προβλέπεται να αυξηθεί κατά περίπου 5% το 2014."

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter