Τρι04232024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ρότερνταμ : «Στόχος» η εξάλειψη καθυστερήσεων

port-rotterdam

Λύση στον «πονοκέφαλο» που προκαλούν οι καθυστερήσεις στα μεγάλα λιμάνια της Β. Ευρώπης αναζητούν οι διοικήσεις τους με στόχο να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα αλλά και να αποφευχθεί τυχόν δυσαρέσκεια στους χρήστες.

Από τα στοιχεία ήδη το λιμάνι του Ρότερνταμ φαίνεται να έχει εντοπίσει τρία προβλήματα για τα οποία εκπονείται σχεδιασμός επίλυσής τους. Σχεδιασμός ο οποίος φαίνεται ότι περιλαμβάνει και τους χρήστες των λιμενικών εγκαταστάσεων σε όλο το εύρος του cluster των λιμενικών υπηρεσιών αρχής γενομένης από το handling ενώ εξελίσσεται προσπάθεια διαχείρισης φορτίων που φτάνουν από τοπικές γραμμές τα οποία και προσθέτουν στους όγκους εργασίας και διαχείρισης των φορτίων.
Όπως έχει αναφέρει προχθές το "theseanation" τα λιμάνια του Ρότερνταμ , Αμβούργου και Αντβέρπ αντιμετωπίζουν προβλήματα που αντικατοπτρίζουν στα πεδία εξυπηρέτησης καθώς η κίνηση των πλοίων έχει αυξηθεί όχι όμως η υλικοτεχνική υποδομή αλλά και το έμψυχο δυναμικό που απαιτείται με αποτέλεσμα να σημειώνονται καθυστερήσεις.
Να σημειωθεί ότι ένα σχετικά μεγάλο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων μπορεί σε μία προσέγγιση να φοτο-εκφορτώσει 10.000 TEU τα οποία κατά μέσο όρο θα πρέπει να διακινηθούν από ένα στόλο 1.600 φορτηγών οχημάτων, 32 πλοίων ποτάμιων μεταφορών, 10 feeder ships και 19 σιδηροδρομικών συρμών

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter