Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στο στόλο της MSC Cruises το MSC Seashore

0msc seashore delivery ALP03746

Η MSC Cruises παρέλαβε επίσημα τη νέα ναυαρχίδα της, το MSC Seashore, από το ναυπηγείο Monfalcone της Fincantieri.

To MSC Seashore με δυναμικότητα 4.560 επιβατών είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που κατασκευάστηκε στην Ιταλία. Το αδελφικό πλοίο MSC Seascape βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή στο ναυπηγείο και πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία το χειμώνα του 2022.
«Η κατασκευή της MSC Seashore είναι μια επένδυση που προκαλεί άμεσο και έμμεσο οικονομικό αντίκτυπο σχεδόν 5 δις ευρώ στην ιταλική οικονομία. Ταυτόχρονα, οδολογεί επίσης μια σημαντική οικονομική και εργασιακή κινητήρια δύναμη για τις παράκτιες κοινότητες και πολύ πιο πέρα, δημιουργώντας περαιτέρω σημαντικό οικονομικό αντίκτυπο κάθε χρόνο για την τουριστική βιομηχανία", δήλωσε ο Pierfrancesco Vago, εκτελεστικός πρόεδρος του Τμήματος Κρουαζιέρας του Ομίλου MSC.
«Η νέα μας ναυαρχίδα αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της ηγετικής μας θέσης στη βιωσιμότητα, με κάθε νέο πλοίο να διαθέτει την τελευταία και πιο προηγμένη περιβαλλοντική τεχνολογία και λύσεις. Επιπλέον, πέρα από το κορυφαίο στον κλάδο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας, το MSC Seashore είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο που διαθέτει ένα νέο και πρωτοποριακό σύστημα επεξεργασίας του αέρα. Το 'Safe Air' χρησιμοποιεί τεχνολογία λαμπτήρων UV-C, εξαλείφοντας το 99 τοις εκατό των ιών και των βακτηρίων για να εγγυηθεί καθαρό και ασφαλή αέρα για όλους τους επισκέπτες και το πλήρωμα στο αεροσκάφος", πρόσθεσε. Σύμφωνα με τον Vago, η Seashore επιδεικνύει τη δέσμευση της MSC για «συνεχή καινοτομία όσον αφορά την εμπειρία των επισκεπτών».
"Είναι, χωρίς αμφιβολία, το πιο εντυπωσιακό και εξελιγμένο σκάφος μας μέχρι σήμερα και παίρνει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο την ήδη επιτυχημένη πλατφόρμα Seaside, με δημόσιους χώρους πλήρως επανασχεδιασμένους, ένα νέο δευτερεύον σαλόνι και μια ευρύτερη προσφορά τόσο από την άποψη των εστιατορίων όσο και των επιλογών λιανικής μεταξύ πολλών άλλων νέων και πολύ βελτιωμένων χαρακτηριστικών. Αυτό θα δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία εν πίνακα για τους επισκέπτες μας αυτό το καλοκαίρι στη Μεσόγειο και κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, όταν θα μετακομίσει στο Μαϊάμι για να αντιπροσωπεύσει τις πλήρεις αξίες της μάρκας μας με τους καταναλωτές της Βόρειας Αμερικής", σημείωσε ο Vago.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fincantieri, Giuseppe Bono, δήλωσε ότι το MSC Seashore είναι το τέταρτο κρουαζιερόπλοιο που παρέδωσε ο όμιλος ναυπηγείων στην Ιταλία κατά τη διάρκεια αυτής της «εξαιρετικά απαιτητικής χρονιάς».
Στην τελετή παράδοσης του πλοίου στο ναυπηγείο Fincantieri στη Μονφαλκόνε και παρευρέθηκαν ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της MSC Cruises Pierfrancesco Vago, άλλα μέλη των οικογενειών Aponte και Aponte-Vago, ο Giampiero Massolo και ο Giuseppe Bono, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Fincantieri, καθώς και εκπρόσωποι της νέας ομάδας κατασκευής της MSC μαζί με στελέχη και εργαζόμενους από το ναυπηγείο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter