Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Πλεύσεις όλο το χρόνο για την Celestyal cruises

0Celestyal

Την κάλυψη όλου του έτους με κρουαζιέρες σχεδιάζει η Celestyal η οποία προσθέτει στο «μπουκέτο» των κρουαζιέρων της από την προσεχή χρονιά και την Αδριατική όπως πρόσφατα είχε αποκαλύψει το “theseanation”.

Σύμφωνα με τα στοιχεία η εταιρία έκανε το πρώτο βήμα για την κάλυψη με κρουαζιέρες όλο το έτος με την κρουαζιέρα των τριών ηπείρων που επίσης θα ξεκινήσει το 2020 και η πρόσθεση της Αδριατικής, που θα καλύπτει το Celestyal Olympia το δεύτερο ουσιαστικό βήμα. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η ζήτηση για τις νέες κρουαζιέρες είναι πρωτοφανής ενώ η αγορά της Βόρειας Αμερικής στην οποία έχει επενδύσει η εταιρία φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το 35% της κίνησης ποσοστό σημαντικά υψηλό ενώ η αγορά της Τουρκίας επίσης έχει αγγίξει το 10% με το 9% που ακολουθεί να αφορά την κίνηση από την Ελλάδα, Κίνα και Αυστραλία.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter