Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τελετή ονομασίας του Azamara PursuitSM

0ασμαραΠ

Η Azamara Club Cruises γιόρτασε την προσθήκη του Azamara PursuitSM στο στόλο της με επίσημη τελετή ονομασίας πάνω στο πλοίο στο λιμάνι του Σαουθάμπτον στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι δυο "νονές" του Azamara Pursuit - Ellen Asmodeo-Giglio και Lucy Huxley - έδωσαν το όνομα μαζί με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Royal Caribbean Cruises, Richard Fain, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Azamara Club Cruises, Larry Pimentel καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο.
"Από την ανακοίνωση του Azamara Pursuit τον Σεπτέμβριο του 2017, αναμένουμε με μεγάλη χαρά αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για να γιορτάσουμε το ντεμπούτο του πλοίου", δήλωσε ο Larry Pimentel, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Azamara Club Cruises. "Οι δύο νονές του Azamara Pursuit ως λάτρεις της περιπέτειας δεν θα μπορούσαν να μας κάνουν περισσότερο χαρούμενους αποδεχόμενες την πρόταση μας".
Μετά την τελετή ονοματοδοσίας, το πλοίο έπλευσε για ένα διήμερο ταξίδι στο Cherbourg της Γαλλίας για να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το AzAmazing Afternoon Event. Εμπνευσμένo από την υπογραφή των Azamara AzAmazing Evenings - μια δωρεάν εκδρομή που προσφέρεται στους επισκέπτες για να τους συνδέσει με τον τοπικό πολιτισμό και να ανακαλύψει την κληρονομιά του προορισμού - το απόγευμα σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στους επισκέπτες να αποκαλύψουν και να αγκαλιάσουν την αληθινή φύση του προορισμού μέσα από σπάνιες στιγμές που αντικατοπτρίζουν τη γαλλική φινέτσα της πόλης και την αυθεντική γοητεία της. Η γιορτή ξεκίνησε με την εξερεύνηση μιας αντιπροσωπευτικής γαλλικής αγοράς, γεμάτη λουλούδια, τυριά, φρέσκα φρούτα, αρτοσκευάσματα, γαλλικά κρασιά, μπαγκέτες και πολλά άλλα. Αργότερα το απόγευμα, η κύρια αίθουσα στο La Cité de la Mar μετατράπηκε σε καμπαρέ όπου οι επισκέπτες απήλαυσαν παραστάσεις από μια ορχήστρα 15 μελών, χορευτές και σολίστ μεταξύ άλλων.
Εκτιμώντας τη δέσμευση της Azamara στο Destination Immersion®, οι επιβάτες είχαν επίσης την ευκαιρία να συνδεθούν με τον τοπικό πολιτισμό αλλά και να θαυμάσουν τις γαλλικές ακτές. Οι εμπειρίες περιλαμβάνουν από την προβολή του Bayeux Tapestry - το οποίο απεικονίζει τα γεγονότα που οδήγησαν στην κατάκτηση της Νορμανδίας - ως το Panoramic Cherbourg το οποίο προσφέρει θέα στα πιο ιστορικά ορόσημα της πόλης όπως το Abbey of the Lady of the Vow, μια καθολική μονή του 12ου αιώνα και το πρώην ναυτικό νοσοκομείο .
Το ταξίδι ολοκληρώθηκε με τη Λευκής Νύχτας, όπου οι επισκέπτες συμμετείχαν σε μια γιορτή με χορό μέχρι αργά δίπλα στην πισίνα, μια γιορτή που διοργανώθηκε από τους αξιωματικούς και το πλήρωμα της Azamara.
Η Azamara Club Cruises είναι μια πολυτελής εταιρία κρουαζιέρας που ανήκει στη Royal Caribbean International. H Azamara με έμφαση στον προορισμό (Destination Ιmmersion) δίνει στους επιβάτες την ευκαιρία να βιώσουν την αυθεντικότητα και την κουλτούρα του κάθε τόπου σε όλο τον κόσμο ("Stay Longer, Experience More"). To 2018, η Αzamara θα ταξιδέψει τους επιβάτες της σε περισσότερα από 200 λιμάνια, σε 70 χώρες, συμπεριλαμβάνοντας 170 μεταμεσονύκτιες διανυκτερεύσεις και 114 ολονύκτιες διανυκτερεύσεις. Η δέσμευση της Azamara στο Destination Immersion σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές υπηρεσίες εν πλω προσφέρει μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία με κρουαζιέρα.
Με έτος ιδρύσεως το 1962, ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services έχει μια επιτυχημένη παρουσία στην Ελληνική αγορά που υπερβαίνει το μισό αιώνα. Συνεχίζει δυναμικά ακολουθώντας την παράδοση υψηλού επιπέδου ποιότητας και τεχνογνωσίας που έχει κατοχυρώσει όλα αυτά τα χρόνια και προσφέρει μια μεγάλη σειρά ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών. Μεταξύ αυτών είναι κρατήσεις ξενοδοχείων, υπηρεσίες VIP, tour operating, επίγεια εξυπηρέτηση και οργανωμένες εκδρομές, μαζί με άλλες καινοτόμες δραστηριότητες στεριάς, για επιβάτες κρουαζιέρας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter