Πεμ04252024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κρουαζιέρα: Μεγαλύτερα πλοία μεγαλύτερη… ασφάλεια

111111 msc cruises meraviglia plus

Εξειδικευμένα στελέχη από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρίες που διαχειρίζονται στόλους κρουαζιερόπλοιων αναμένεται να δώσουν το παρών στην διοργάνωση Passenger Ship Safety Miami που έχει προσδιοριστεί να γίνει το τελευταίο διήμερο του Ιανουαρίου του 2018.

Την προεδρία των εργασιών θα έχει ο Captain Buddy Reams, USCG (Retd), former Director of Prevention Operations – Seventh Coast Guard District, Chief Maritime Officer, NACE International.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών ο Stephen Assheur, Chairman του LSA working group του IMO θα αναλύσει τους νέους κανονισμού που έχει σχηματοποιήσει ο ΙΜΟ όσο αφορά στην ασφάλεια των επιβατών τις καθαιρέσεις σωσίβιων λέμβων κλπ.
Στο περιθώριο της διοργάνωσης αναμένεται να διεξαχθούν συζητήσεις εμπειρογνωμόνων σε θέματα ασφάλειας επιβατηγών πλοίων αλλά και τεχνικών που «παρακολουθούν» τις εξελίξεις σε αρκετές εφαρμογές που σχετίζονται με την υλοποίηση των μέτρων ασφαλείας κατά περίπτωση.
Με το στόλο των κρουαζιερόπλοιων να γιγαντώνεται ελέω της αυξημένης ζήτησης για κρουαζιέρες σε παγκόσμια κλίμακα ειδικοί εκτιμούν ότι λίαν προσεχώς θα πρέπει να επανεξεταστούν και τα σχέδια ασφαλείας που έχουν ενδεχομένως εκπονήσει λιμάνια-προορισμοί για κρουαζιερόπλοια αλλά και οι τοπικές αρχές καθώς επίσης και τα σχέδια εμπλοκής ρυμουλκών -ναυαγοσωστικών μετά και τα περιστατικά που καταγράφηκαν σχετικά πρόσφατα όπου χρειάστηκε να γίνουν αερο -διακομιδές ανθρώπων και υλικών.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter