Τρι04162024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

“Κατέπλευσε» στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες η Royal Caribbean

44444441 cruise 617051

Η Royal Caribbean μπήκε στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες με τo μοναδικής κατασκευής North Star που βρίσκεται στα κρουαζιερόπλοια της κατηγορίας Quantum. Το North Star προσφέρει μια εξωπραγματική εμπειρία στους επιβάτες καθώς τους δίνει τη δυνατότητα για ένα συναρπαστικό ταξίδι πάνω από τη θάλασσα. Η γυάλινη αυτή κάψουλα υψώνεται με αργό ρυθμό περισσότερα από 300 πόδια στον αέρα και περιστρέφεται προσφέροντας μια εκπληκτική θέα 360 μοιρών που κόβει την ανάσα. Αυτή η θέα έκανε το North Star να σπάσει το ρεκόρ της "Υψηλότερης Θέας από Κρουαζιερόπλοιο".
Τα τρία κρουαζιερόπλοια της κατηγορίας Quantum παρέχουν συναρπαστικές εμπειρίες διακοπών σε επιβάτες από όλο τον κόσμο: με τα δύο πλοία - Quantum of the Seas και Ovation of the Seas- να έχουν ως λιμάνια αναχώρησης το Πεκίνο (Tιεντζίν) και τη Σαγκάη (Μπαοσάν) στην Κίνα αντίστοιχα, και το Anthem of the Seas που πλέει από το λιμάνι Cape Liberty της Νέας Υόρκης στις Βερμούδες, στις Μπαχάμες και στην Καραϊβική.
Με την εισαγωγή τους το 2014, τα κρουαζιερόπλοια κατηγορίας Quantum επαναπροσδιόρισαν τη ναυπηγική βιομηχανία εισάγοντας καινοτομίες στη σχεδίαση, συναρπαστικές δραστηριότητες, υπερσύγχρονη τεχνολογία, πολυδιάσταση ψυχαγωγία και μια ανεξάντλητη ποικιλία στις επιλογές φαγητού που δημιουργούν την απόλυτη γευστική εμπειρία εν πλω που μπορείτε να τη βρείτε μόνο στη Royal Caribbean.
H Royal Caribbean είναι μια βραβευμένη σε παγκόσμια κλίμακα εταιρία με 46 χρόνια εμπερία στην πρωτοπορία και στην εισαγωγή καινοτομιών στην κρουαζιέρα. Ο στόλος της διαθέτει μια τεράστια και απαράμιλλη ποικιλία χαρακτηριστικών και ανέσεων που συναντώνται μόνο στη Royal Caribbean, όπως ψυχαγωγία σε στυλ Broadway και συστήματα τελευταίας τεχνολογίας που απευθύνονται τόσο σε οικογένειες όσο και σε επιβάτες που αναζητούν την περιπέτεια.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter