Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κρουαζιέρα: Κινητικότητα στελεχών με στόχο την Αμερικανική αγορά

0Αλασκα

Κινητικότητα υψηλόβαθμων στελεχών με εξειδίκευση στις πωλήσεις καταγράφεται το τελευταίο διάστημα μεταξύ των επιχειρήσεων του τομέα της κρουαζιέρας που διατηρούν στόλους κρουαζιερόπλοιων.

Η κινητικότητα που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των αναλυτών έχει επίκεντρό της τις αγορές της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής που σύμφωνα με εκτιμήσεις αποτελούν και τις «δυσκολότερες» αφού το πελατειακό τους δυναμικό «δύσκολα» επιλέγει κρουαζιέρες σε Ευρώπη ή αλλού με την συντριπτική πλειοψηφία να επιλέγει την Καραϊβική. Στις τελευταίες μεταγραφές και εκείνη της Alaskan Dream Cruises που πήρε τον «μπαρουτοκαπνισμένο» Douglass McLatchie από την Carnival Cruise Line αλλά και της Mary Woody που ανέλαβε για την Celestyal Cruises τα καθήκοντα του Business Development Manager για την κεντρική Αμερική.Η κ. Woody, που έχει εικοσάχρονη εμπειρία στον τομέα της κρουαζιέρας καθώς χρημάτισε μέχρι της μεταγραφής της στην Celestyal Cruises, Business Development Manager για την Royal Caribbean International με προϋπηρεσία στις Norwegian Cruise Line και Royal Viking.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter