Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ενεργός εταίρος η MedCruise στο ευρωπαϊκό έργο BlueMissionMed

0Μεντ5

Η εναρκτήρια συνάντηση του BlueMissionMed Project, που φιλοξενήθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας της Ιταλίας (CNR) ξεκίνησε στη Βενετία χθές. Ως εταίρος της BlueMissionMed, η MedCruise εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρό της, Figen Ayan και τη Γενική Γραμματέα, Nicky Guerrero. 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Figen Ayan σε παρέμβασή του δεν περιέγραψε μόνο τον βασικό ρόλο του MedCruise σε αυτή την πρωτοβουλία, αλλά και τα πολλά χρόνια που ο Σύνδεσμος έχει δεσμευτεί για τη βιωσιμότητα και τις δράσεις του προς αυτή την κατεύθυνση. Από τώρα και στο εξής, το MedCruise έχει άμεσο διάλογο με την ΕΕ για να έχει λόγο στους ευρωπαϊκούς στόχους για το 2025 και το 2030 για τη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου πλανήτη.
Η εκδήλωση έδωσε την τέλεια ευκαιρία στην Πρόεδρο της MedCruise, εκ μέρους της Ένωσης, του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μελών της, να συναντήσει τη βασική ομάδα που καθοδηγεί αυτό το έργο και τους άλλους εμπλεκόμενους εταίρους. Οι πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες, τις αποστολές και τους στόχους της Ένωσης έτυχαν θετικής υποδοχής από τους εκπροσώπους της ΕΕ και τους άλλους εταίρους του έργου BlueMissionMed.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συμμετείχε σε αυτό το εμπνευσμένο έργο για τη μεγιστοποίηση των συνεργειών στο πλαίσιο των στόχων της αποστολής «Restore our Oceans and Waters» έως το 2030. Πολλές κορυφαίες εταιρείες και ΜΚΟ θα ενεργούν ως εταίροι, όπως και το MedCruise, για να συνδυάσουν τις προσπάθειές μας για τη δημιουργία πιο βιώσιμων λιμένων στη Μεσόγειο.
Ως η κορυφαία ένωση λιμένων κρουαζιέρας, που εκπροσωπεί πάνω από 150 λιμάνια από 22 χώρες, η Medcruise θα έχει κεντρικό ρόλο από την άποψη του προορισμού και θα είναι μια φωνή για αυτούς τους εξαιρετικά σημαντικούς διαλόγους και εταιρικές σχέσεις σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter