Πεμ04182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στη Silversea Cruises η Κατίνα Αθανασίου

0Katina Athanasiou 23

Η Silversea Cruises διόρισε την βετεράνο της βιομηχανίας κρουαζιέρας Κατίνα Αθανασίου ως Ανώτερη Αντιπρόεδρο Πωλήσεων, με ισχύ από την 1η Δεκεμβρίου 2021, ενισχύοντας τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της κρουαζιερόπλοιου για ανάπτυξη. Ως SVP Sales, η Αθανασίου θα οδηγήσει τη στρατηγική πωλήσεων της Silversea στην Αμερική σε όλα τα κανάλια, αναφέροντας στον Mark Conroy, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Silversea, την Αμερική.
Με μια λαμπρή καριέρα στον κλάδο της κρουαζιέρας που εκτείνεται σε 21 χρόνια, η Αθανασίου βρίσκεται σε ιδανική θέση για να εφαρμόσει τον πλούτο της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας της στη boutique προσέγγιση της κορυφαίας υπερπολυτελούς κρουαζιερόπλοιου. Το ταλαντούχο στέλεχος υπηρέτησε πιο πρόσφατα ως Chief Sales Officer της Norwegian Cruise Line, όπου ανέπτυξε, εφάρμοσε και ηγήθηκε κερδοφόρων στρατηγικών επιχειρηματικής ανάπτυξης, ενώ παράλληλα ηγήθηκε ομάδων υψηλών επιδόσεων μέσω της εστίασής της στην απόδοση και τον πολιτισμό.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Κατίνα Αθανασίου στην Silversea Cruises», λέει η Barbara Muckermann, Επικεφαλής Εμπορική Διευθύντρια της Silversea Cruises. «Η Αθανασίου έχει αποδεδειγμένο ιστορικό ανάπτυξης ισχυρών συνεργασιών για την υλοποίηση επιτυχημένων στρατηγικών πωλήσεων, οι οποίες θα αποδειχθούν ανεκτίμητες καθώς συνεχίζουμε τη φιλόδοξη αναπτυξιακή μας πορεία ως μέρος του Ομίλου Royal Caribbean».
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχω στην Silversea Cruises κατά τη διάρκεια αυτής της συναρπαστικής περιόδου, καθώς βελτιστοποιούμε όλα τα κανάλια προς τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της εταιρείας», λέει η Αθανασίου. "Με το επιθετικό πρόγραμμα ναυπήγησης και την ηγετική θέση στην κρουαζιέρα πολυτελείας και αποστολών, αυτή είναι μια απίστευτη στιγμή για τους επισκέπτες και τους συνεργάτες μας ταξιδιωτικούς συμβούλους. Είμαι ενθουσιασμένη που επιστρέφω στον πολυτελή χώρο κρουαζιέρας και ανυπομονώ να συνεργαστώ με όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς ενδιαφερόμενους φορείς για να παραδώσω και να ξεκλειδώσω βαθιές, ουσιαστικές εμπειρίες στα πολυτελή ταξίδια.»

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter