Τρι03192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνεχίζει την κρουαζιέρα το Mein Schiff 6

Mein Schiff 6 departing Tallinn 5 July 2017

Συνεχίζει κανονικά το ταξίδι του το «Mein Schiff 6», μετά την ολοκλήρωση όλων των τεστ για κορονοϊό τα οποία βγήκαν αρνητικά.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Tui, στο πλαίσιο τακτικών δειγματοληπτικών ελέγχων COVID-19 στο πλήρωμα του κρουαζιερόπλοιου «Mein Schiff 6», εντοπίστηκαν τη Δευτέρα 28/09, δώδεκα μέλη του πληρώματος θετικά στον ιό. Κανένα από τα δώδεκα μέλη του πληρώματος δεν είχε παρουσιάσει συμπτώματα. Τα δώδεκα ασαφή θετικά κρούσματα αναγνωρίστηκαν ως αρνητικά μετά από δύο επαναληπτικούς ελέγχους, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στο πλοίο. Ένας τρίτος έλεγχος με την τεχνική PCR διενεργήθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) από τις ελληνικές αρχές.
Επιβεβαιώθηκε αργά χθες το απόγευμα ότι όλα τα αποτελέσματα και του τρίτου ελέγχου είναι αρνητικά. Το πλοίο συνεχίζει το ταξίδι όπως είχε προγραμματιστεί. Ο χειρισμός της υπόθεσης αποδεικνύει ότι οι διαδικασίες που συμφωνήθηκαν με τις αρμόδιες αρχές για την επανέναρξη της κρουαζιέρας λειτουργούν αποτελεσματικά, τονίζει η Tui.
«Η ασφάλεια των επισκεπτών, του πληρώματος και του τοπικού πληθυσμού αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για την TUI Cruises. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις αρμόδιες αρχές για την καλή και επαγγελματική συνεργασία σε σχέση με τα ασαφή αποτελέσματα των ελέγχων COVID19 στο πλοίο Mein Schiff 6 και χαίρομαι που το ταξίδι μπορεί αύριο να συνεχιστεί για όλους τους επιβάτες», δήλωσε ο Wybcke Meier, Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Cruises.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter