Παρ04192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ζημιά 4,4 δισ. δολαρίων «έγραψε» η Carnival λόγω της πανδημίας- Πουλά έξι πλοία

0carnivals mardi gras

Κοντά στα 4,4 δις δολάρια είναι η ζημιά που κατέγραψε η Carnival Corporation το δεύτερο τρίμηνο του 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν.

Το δεύτερο τρίμηνο του 2020 ολοκληρώθηκε με 7,6 δισεκατομμύρια δολάρια διαθέσιμης ρευστότητας, και η εταιρεία αναμένει να ενισχύσει περαιτέρω τη μελλοντική ρευστότητα, μεταξύ άλλων μέσω της αναχρηματοδότησης προγραμματισμένων προθεσμιών λήξης του χρέους. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει 8,8 δισεκατομμύρια δολάρια δεσμευμένων πιστώσεων που είναι διαθέσιμες για τη χρηματοδότηση των παραδόσεων πλοίων που είχαν αρχικά προγραμματιστεί μέχρι το 2023. Επί του παρόντος, 62 από τα πλοία της εταιρείας βρίσκονται σε παύση.
Εξ άλλου ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο στρατηγικής μείωσης του capacity σκοπεύει να επιταχύνει την απομάκρυνση των πλοίων το οικονομικό έτος 2020, τα οποία προηγουμένως αναμενόταν να πωληθούν τα επόμενα χρόνια. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει ήδη προκαταρκτικές συμφωνίες για τη διάθεση έξι πλοίων, αλλά δεν τα κατονόμασε. Τα πλοία αυτά αναμένεται να εγκαταλείψουν το στόλο της τις επόμενες 90 ημέρες.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter