Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Αναζητείται» κρουαζιέρα…

kroyziera pireas 053

Σε «κοινή ρότα» ως προς την αναγκαιότητα το δυνατόν συντομότερο των δραστηριοτήτων της κρουαζιέρας στην ελληνική επικράτεια βρέθηκαν χθες η Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ) και δήμαρχοι προορισμών κρουαζιερόπλοιων.

Η σύμπλευση διαπιστώθηκε σε τηλεδιάσκεψη όπου συζητήθηκε η επαναλειτουργία της κρουαζιέρας με όλους να συμφωνούν σχετικά με τις προϋποθέσεις τηρήσεως των αναγκαίων μέτρων προστασίας της υγείας, που θα καθοριστούν από τους αρμοδίους φορείς και θα εφαρμοστούν και στον εθνικό χώρο. Επίσης ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί από τα συναρμόδια υπουργεία αλλά και για της κινήσεις της Ένωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μία μετά την άλλη εταιρίες που διαχειρίζονται στόλους κρουαζιερόπλοιων αναθεωρούν τους ορίζοντες έναρξης των πλοών των πλοίων τους καθώς δεν έχουν αρθεί οι λιμενικές απαγορεύσεις αλλά και αποκατασταθεί οι αεροπορικές μεταφορές που διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο για την μεταφορά επιβατών από και προς του λιμένες απόπλου των κρουαζιερόπλοιων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter