Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Σε “καραντίνα” το κρουαζιερόπλοιο «Grand Princess»

0κρου

Δεμένο στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια μέχρι να εξεταστούν οι επιβάτες με ύποπτα συμπτώματα θα μείνει το κρουαζιερόπλοιο «Grand Princess» καθώς 11 επιβάτες και 10 μέλη του πληρώματος ανέφεραν συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη.

Το πλοίο είχε προγραμματιστεί να φτάσει στο Σαν Φρανσίσκο την χθες το βράδυ, αλλά οι αξιωματούχοι ζήτησαν την καθυστέρηση της επιστροφής του με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών να κάνουν συντονισμένα τεστ για κορωνοϊό. Το σχέδιο είναι να παραμείνει το πλοίο σε διεθνή ύδατα στα ανοικτά των ακτών της Καλιφόρνια.
Εκτός από τα 21 άτομα που ανέφεραν συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη, οι αξιωματούχοι σχεδιάζουν να κάνουν εξετάσεις σε άλλους 62 επιβάτες από το ταξίδι στο Μεξικό που παρέμειναν στο πλοίο για το ταξίδι στην Χαβάη, καθώς και άγνωστο πλήθος του πληρώματος.
Να σημειωθεί ότι από το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο είχε αποβιβαστεί 71χρονος άνδρας που απεβίωσε εξ αιτίας του κοροναϊού. Ο άνδρας που πέθανε ήταν ένα από τα τρία άτομα που βρέθηκαν θετικοί στον κορωναϊό μετά από ένα ταξίδι με το κρουαζιερόπλοιο «Grand Princess» από το Σαν Φρανσίσκο στο Μεξικό τον περασμένο μήνα

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter