Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ηράκλειο: Αυξημένη η κίνηση στα κρουαζιερόπλοια τον μήνα Οκτώβριο

4440 krouaziera olh

Τρία κρουαζιερόπλοια κατέπλευσαν σήμερα Πέμπτη 26/10/2017 στο λιμάνι του Ηρακλείου, κάνοντας τους επισκέπτες αλλά και τους μόνιμους κατοίκους της πόλης, να στρέψουν το βλέμμα στο λιμάνι. Το εντυπωσιακό Aida Aura της εταιρείας Aida Cruises πραγματοποιεί σήμερα homeport call στις νέες εγκαταστάσεις του Τερματικού Σταθμού Κρουαζιέρας ενώ δύο ακόμη κρουαζιερόπλοια αφίχθησαν νωρίς το πρωί. Πρόκειται για το Celestyal Olympia της εταιρείας Celestyal Cruises και το Silver Wind της Silver Sea Cruises που θα αναχωρήσει για τον επόμενο σταθμό, το λιμάνι της Σαντορίνης στις 23:00.
Ο Οκτώβριος ολοκληρώνεται με πολύ πλούσιο πρόγραμμα για την κρουαζιέρα και ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση με 23 κρουαζιερόπλοια να έχουν ήδη προσεγγίσει το λιμάνι του Ηρακλείου μέχρι σήμερα ενώ αναμένονται ακόμα 3 ως το τέλος του μήνα.
Ωστόσο, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των 3 δοκιμαστικών homeport calls της Tui Cruises, η εταιρεία ανακοίνωσε τον κατάπλου 5 homeport προσεγγίσεων εντός του 2018 ως αναγνώριση για την άψογη συνεργασία και παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στις νέες εγκαταστάσεις του Τερματικού Σταθμού Κρουαζιέρας που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, μία υποδομή που αποτελεί απαραίτητη συνθήκη για την προσέλκυση προσεγγίσεων έναρξης και τερματισμού κρουαζιέρας.
Πηγή: cretapost.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter