Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Νέους προορισμούς του Azamara Pursuit ανακοίνωσε η Azamara Club Cruises

0800 azamara pursuit

Η Azamara Club Cruises, φημισμένη για την έμφαση που δίνει στον προορισμό ((Destination Ιmmersion) αποκάλυψε χθες τα δρομολόγια για το 2018-2019 του ολοκαίνουριου Azamara Pursuit. Το Azamara Pursuit, το οποίο δρομολογήθηκε το Σεπτέμβριο, προστίθεται δίπλα στα αδελφά πλοία Azamara Journey και Azamara Quest και υπόσχεται να προσφέρει στους επιβάτες μια εμπειρία ζωής σε μερικούς από τους πιο εξωτικούς προορισμούς στον κόσμο.
"Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τα ταξίδια του Azamara Pursuit" δήλωσε ο Larry Pimentel, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Azamara Club Cruises."Eπεκτείνοντας τους προσφερόμενους προορισμούς, οι επιβάτες θα μπορούν να απολαύσουν ακόμα περισσότερα μέρη του πλανήτη και να ξαναεπισκεφθούν περιοχές τις οποίες είχαμε καιρό να επισκεφθούμε." Χτίζοντας πάνω στην υπόσχεση που έχει δώσει η Azamara, συνεχίζει ο Pimentel, "όπως τα αδελφά του πλοία, το Azamara Pursuit, θα δώσει στους επιβάτες τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες στους πιο ξεχωριστούς προορισμούς."
To Azamara Pursuit θα αυξήσει κατά 40% το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας και θα προσθέσει 61 επιπλέον προορισμούς. Οι επιβάτες επίσης θα μένουν περισσότερο στον κάθε προορισμό απολαμβάνοντας 48 μεταμεσονύκτιες και 26 ολονύκτιες διανυκτερεύσεις. Οι επιβάτες θα θαυμάσουν μερικά από τα πιο συναρπαστικά μέρη στη γη, που περιλαμβάνουν 15 ολοκαίνουρια λιμάνια τα οποία η Azamara προσέθεσε στο πρόγραμμά της
Το Azamara Pursuit είναι εφάμιλλο σε μέγεθος με τα Azamara Journey και Azamara Quest, επιτρέποντας στους επιβάτες να έχουν πρόσβαση σε μοναδικά λιμάνια που δεν μπορούν να προσεγγίσουν τα μεγάλα πλοία. Τα τρία αυτά κρουαζιερόπλοια θα προσφέρουν τώρα στους επιβάτες την ευκαιρία να επισκεφθούν 7 ηπείρους και 217 λιμάνια από τις 28 Αυγούστου 2018 μέχρι 5 Απριλίου 2019.
Η Azamara Club Cruises ανήκει στη Royal Caribbean International. H Azamara με έμφαση στον προορισμό (Destination Ιmmersion) δίνει στους επιβάτες την ευκαιρία να βιώσουν την αυθεντικότητα και την κουλτούρα του κάθε τόπου σε όλο τον κόσμο ("Stay Longer, Experience More"). To 2018, η Αzamara θα ταξιδέψει τους επιβάτες της σε περισσότερα από 200 λιμάνια, σε 70 χώρες, συμπεριλαμβάνοντας 170 μεταμεσονύκτιες διανυκτερεύσεις και 114 ολονύκτιες διανυκτερεύσεις. Η δέσμευση της Azamara στο Destination Immersion σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές υπηρεσίες εν πλω προσφέρει μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία με κρουαζιέρα.
Με έτος ιδρύσεως το 1962, ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services , που αντιπροσωπεύει, μεταξύ άλλων, την Azamara, έχει μια επιτυχημένη παρουσία στην Ελληνική αγορά που υπερβαίνει το μισό αιώνα. Συνεχίζει δυναμικά ακολουθώντας την παράδοση υψηλού επιπέδου ποιότητας και τεχνογνωσίας που έχει κατοχυρώσει όλα αυτά τα χρόνια και προσφέρει μια μεγάλη σειρά ταξιδιωτικών και τουριστικών υπηρεσιών. Μεταξύ αυτών είναι κρατήσεις ξενοδοχείων, υπηρεσίες VIP, tour operating, επίγεια εξυπηρέτηση και οργανωμένες εκδρομές, μαζί με άλλες καινοτόμες δραστηριότητες στεριάς, για επιβάτες κρουαζιέρας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter