Σαβ04202024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Παρουσιάστηκαν οι σχεδιασμοί της Celebrity Cruises για το 2019

0765 selem

Είκοσι επτά Ευρωπαϊκούς προορισμούς θα καλύψει το 2019 η Celebrity Cruises με διανυκτερεύσεις σε 16 πόλεις και επισκέψεις σε περισσότερα από 90 λιμάνια - ανάμεσα στα οποία τρία νέα λιμάνια που μπαίνουν για πρώτη φορά στο πρόγραμμα της Celebrity: Ναύπλιο (Ελλάδα), Ριέκα (Κροατία) και Σάντα Μαργκαρίτα (Ιταλία).
Όπως αποκαλύφθηκε χθες από την πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο της Celebrit Lisa Lutoff-Perlo σε εκδήλωση στο Somerset House του Λονδίνου, το Celebrity Edge θα ταξιδέψει το 2019 τους επιβάτες στην εκπληκτική περιοχή της Μεσογείου με μια σειρά 7νυχτων έως 11νυχτων δρομολογίων στις πιο αντιπροσωπευτικές ευρωπαϊκές μητροπόλεις όπως η Βαρκελώνη και η Ρώμη. Τα δρομολόγια θα περιλαμβάνουν επίσης δύο από τα νέα λιμάνια: το Ναύπλιο, μια γοητευτική παραθαλάσσια πόλη με την κλασική ελληνική νησιώτικη αισθητική και την Σάντα Μαργκαρίτα της Ιταλίας, μια εκπληκτικά γραφική παραθαλάσσα κωμόπολη πόλη κοντά στο Πορτοφίνο.
Εκτός από το Celebrity Edge, η Celebrity Cruises θα έχει άλλα τέσσερα βραβευμένα πλοία της στην Ευρώπη: Celebrity Infinity, Celebrity Constellation, Celebrity Reflection και Celebrity Silhouette.
Το 2019, το Celebrity Infinity θα επιστρέψει στην Ευρώπη για πρώτη φορά από το 2014, προσφέροντας 7νυχτα έως 12νυχτα δρομολόγια με στάσεις σε ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς χώρες της περιοχής, όπως η Ιταλία, η Μάλτα, η Ελλάδα και η Κροατία.
Με την εναλλαγή των 7νυχτων δρομολογίων από τη Βενετία στη Ρώμη και από τη Ρώμη στη Βενετία, το Celebrity Infinity θα προσφέρει στους επιβάτες την ευελιξία να δημιουργήσουν ακόμα πιο εντυπωσιακές διακοπές με back-to-back 14νυχτη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο. Αυτά τα συνδυασμένα δρομολόγια δεν επαναλαμβάνουν τα ίδια λιμάνια κατά μήκος της πορείας και περιλαμβάνουν μια ξεχωριστή διανυκτέρευση στην πανέμορφη πόλη της Βενετίας.
Τα 12 κρουαζιερόπλοια της εταιρίας παρέχουν διακοπές μοντέρνας πολυτέλειας επισκεπτόμενα και τις 7 ηπείρους. Η Celebrity Cruises προσφέρει επίσης εντυπωσιακές ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Αλάσκα και τον Καναδά. Είναι μια από τις 6 εταιρίες κρουαζιέρας που λειτουργούν υπό την παγκόσμια εταιρία κρουαζιέρας Royal Caribbean Cruises που αντιπροσωπεύει ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services έχει μια επιτυχημένη παρουσία στην Ελληνική αγορά που υπερβαίνει το μισό αιώνα

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter