Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συμφόρηση κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι Ηρακλείου

mein schiff 1.400x0

Επιπλέον 14 κρουαζιερόπλοια αναμένεται να προσεγγίσουν το λιμάνι του Ηρακλείου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου σύμφωνα με τον προγραμματισμό ενώ ήδη έφτασαν τα 11 αυτά που αφίχθησαν από τις αρχές του μήνα.

Μόνο τις προηγούμενες δυο ημέρες το λιμάνι του Ηρακλείου υποδέθηκε πάνω από 10.000 επιβάτες κρουαζιέρας. Χθες δύο κρουαζιερόπλοια, το Mein Schiff 1 της εταιρείας Tui Cruises και το Queen Victoria της εταιρείας Cunard Line, κατέπλευσαν τα ξημερώματα στην προβλήτα IV - V, του λιμανιού όπου και παρέμειναν καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Επίσης προχθές Τρίτη, δύο ακόμη κρουαζιερόπλοια το Msc Sinfonia και το Aegean Odyssey αφίχθησαν νωρίς το πρωί και παρέμειναν στην πόλη ως τις 14:00 το μεσημέρι.
Το σύνολο των επιβατών που διακινήθηκαν από και προς το λιμάνι του Ηρακλείου κατά τη διάρκεια της χθεσινής και της σημερινής ημέρας, αγγίζει τον αριθμό των 10.000 ατόμων.

Το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 1 ολοκλήρωσε χθες τον κύκλο των τριών homeports στο λιμάνι του Ηρακλείου, με τους ιθύνοντες της εταιρείας Tui Cruises να δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι με τις νέες εγκαταστάσεις του Επιβατικού Σταθμού Κρουαζιέρας στην προβλήτα IV - V που ολοκληρώθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με πρωτοβουλία της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter