Τετ04242024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Κρουαζιέρα: Ρυθμίσεις για την κινεζική αγορά λόγω Κορέας

Black Watch Cruise Ship

Σε ρυθμίσεις όσον αφορά στη διασφάλιση της πληρότητας των κρουαζιερόπλοιων που έχουν δρομολογηθεί ή θα δρομολογηθούν προσεχώς σε προορισμούς της νοτιανατολικής Ασίας προχωρούν σύμφωνα με πληροφορίες τα επιτελεία των εταιριών που διαχειρίζονται κρουαζιερόπλοια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αιτία των επαναπροσδιορισμών η κρίση στην Κορεατική χερσόνησο αλλά και κάποιες ενδείξεις από την πλευρά των tour operators για μία ελαφρά πτώση του ενδιαφέροντος της Κινεζικής αγοράς για κρουαζιέρες σε προορισμούς της νοτιοανατολικής Ασίας.

Να σημειωθεί ότι σε πρόσφατες διοργανώσεις για την κρουαζιέρα επί ευρωπαϊκού εδάφους είχαν καταγραφεί οι πρώτες ανάλογες ενδείξεις της συμπεριφοράς την εν λόγω αγοράς η οποία ως γνωστό εξώθησε τις εταιρίες να ναυπηγήσουν πλοία για να καλύψουν τη ζήτηση.

Ωστόσο για την εν λόγω κινεζική αγορά το ενδιαφέρον για ευρωπαϊκούς προορισμούς δεν έχει σβήσει, τουναντίον μάλιστα, γεγονός που συντηρεί συγκρατημένη την αισιοδοξία των επιτελικών στελεχών των εταιριών που διαβλέπουν μία «μετακίνηση» προς Ευρώπη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter