Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Στο «κάδρο» και οι Χριστουγεννιάτικες κρουαζιέρες

fotografia 1881 kielo to limani kai i dioryga toy kieloy

Για τις... Χριστουγεννιάτικες κρουαζιέρες προετοιμάζεται πυρετωδώς το λιμάνι της Κοπεγχάγης το οποίο φέτος έχει επεκτείνει τη θερινή περίοδο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Και από ότι φαίνεται δεν είναι το μόνο από τα λιμάνια της Β. Θάλασσας και της Σκανδιναβικής χερσονήσου καθώς οι γιορτές της συγκεκριμένης περιόδου λειτουργούν ως μαγνήτες για θιασώτες της κρουαζιέρας αλλά και όχι μόνο σε προορισμούς της εν λόγω Χερσονήσου. Ωστόσο το λιμάνι έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες καθώς υπολογίζεται ότι φέτος θα διακινηθούν στις 330 προσεγγίσεις πάνω από 880.000 επιβάτες.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το λιμάνι ετοιμάζεται να βελτιώσει τις τιμολογιακές του πολιτικές απέναντι στον τομέα της κρουαζιέρας ενώ παράλληλα υλοποιεί προγράμματα βελτίωσης των συναφών υποδομών.

Στόχος να αυξηθούν οι προσεγγίσεις γιγάντιων κρουαζιερόπλοιων που για φέτος έχουν προσδιοριστεί στις 55 συνολικά. Πάντως το νέο τέρμιναλ για τα πλοία αυτής της κατηγορίας θα είναι έτοιμο το 2020.

Να σημειωθεί τέλος ότι η ανάπτυξη της κρουαζιέρας και την εποχή των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς φαίνεται ότι από την φετινή περίοδο θα αποτελέσει μία νέα πρόταση του τομέα ο οποίος ως είναι γνωστόν αναπτύσσεται ταχέως.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter