Πεμ03282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Μετά την Κούβα Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία;

celestyal crystal 21365

Καραϊβική-Κούβα, Νοτιο-ανατολική Ασία. Και μετά τι; Το ερώτημα που φυσικά έχει να κάνει με τα «γνωστά» προσεχή «πενταετή» της παγκόσμιας κρουαζιέρας φαίνεται ότι απασχόλησαν αναλυτές στο περιθώριο των εργασιών της ναυτιλιακής εβδομάδας της Σιγκαπούρης. Ο παγκόσμιος στόλος των κρουαζιερόπλοιων είναι ήδη γνωστό ότι θα αυξηθεί με την προσθήκη νεότευκτων αλλά τα πλοία αυτά θα πρέπει να απασχοληθούν διαρκώς λένε οι ειδικοί που επιχειρούν να διακρίνουν σημεία στον ορίζοντα ώστε να αποτυπωθούν οι τάσεις.

Αν και οι Μεσογειακοί προορισμοί δεν έχουν «χαθεί από το χάρτη» ωστόσο η Νοτιο-ανατολική Ασία φαίνεται να διαδραματίζει μία μορφής «γέφυρα» στην μετάβαση- θέση στόχων με την αγορά της Κίνας να αποτελεί αντικείμενο μεγάλης συζήτησης ως προς τις προτιμήσεις της.

Το γεγονός ότι ο Πειραιάς (COSCO) και η Celestyal Cruise έκαναν μία πρώτη αλλά ουσιαστική κίνηση για το Αιγαίο δεν πέρασε απαρατήρητη όπως δεν πέρασε απαρατήρητη και η κίνηση της Princess Cruises να κάνει homeporting για τέσσερα πλοία της σε Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία για την περίοδο 2018-19 με τα Fiji να «παίζουν» στις προσεγγίσεις με διέλευση από Hong Kong προς Σύδνεϋ, Moreton Island, Tasmania και Queensland αλλά ακόμη και Papua New Guinea.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter